OnePlus 9 og 9 Pro fjernet fra Geekbench

oneplus
Geekbench har meddelt, at de har fjernet både OnePlus 9- og 9 Pro fra sin benchmarkplatform. Dette sker efter en dybtgående artikel af AnandTech, der afslørede, at både OnePlus 9 og 9 Pro klarede sig godt på benchmarks, men havde begrænset performance på visse apps i normal brug.

Opdatering:

Efter det kom frem i lyset, at OnePlus har lagt en begrænsning på processorkraften i visse apps, responderede OnePlus til XDA Developers og bekræftede begrænsningen.

Årsagen til throttling i visse apps har sin logik, forklatrer OnePlus. Virksomheden tilføjede, at efter at de havde frigivet OnePlus 9-serien, konkluderede brugerfeedback at det var nødvendigt at forbedre batterilevetiden og den termiske ydeevne for flagskibsenhederne. Som et resultat har firmaets F & U-team “has been working over the past few months to optimize the devices’ performance when using many of the most popular apps, including Chrome, by matching the app’s processor requirements with the most appropriate power.”

Dette har gjort det muligt for OnePlus 9-enhederne at levere “a smooth experience while reducing power consumption,” tilføjede den kinesiske smartphone producent.

--- 

Du kan se et tweet fra Geekbench nedenfor, der forklarer, hvad der skete, som ligger forud for fjernelsen fra Geekbench. OnePlus 9 og 9 Pro fjernet fra Geekbench.JPG

Ifølge Andandtech-artiklen begrænses One Plus Snapdragon 888-processoren på enhederne og bruger kerner med lav effekt på processoren i visse apps.

Der fremkommer ingen klare indikationer for, hvorfor OnePlus vælger at reducere processorkraften i visse apps, men artiklen omtaler, at det kunne være for at forbedre batteriets levetid.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra OnePlus.

 

Kilde AnandTech, Phandroid

Vores partnere