Realme GT Master Edition afsløret

Realme GT Master Edition
Det ser ud til, at Realme er ved at lancere en ny version af deres GT-smartphone, Realme GT Master Edition.

Fotos og specifikationer er blevet afsløret på den nye Realme GT Master Edition-smartphone, og denne nye enhed vil være tilgængelig i tre nye farver.

Designet af dette nye Realme GT Master Edition ligner til forveksling Realme GT, og kommer i to hvide versioner og også en mørkere brun model. Disse nye enheder blev tilsyneladende designet af den japanske designer Naoto Fukusawa.

Realme GT Master Edition kommer med en 6,43 tommer Super AMOLED-skærm med en Full HD + opløsning, den originale model havde en Snapdragon 888, denne nye leveres med en Snapdragon 778.

Realme-GT-Master-Edition2.jpg

Realme GT Master Edition kommer også med to forskellige RAM-muligheder, 8 GB og 12 GB og to lagringsmuligheder, 128 GB og 256 GB, og et 4300 mAh batteri og 65 W hurtig opladning.

Enheden forventes at komme med et 64 megapixel hovedkamera, et 8 megapixel ultrawide kamera og et 2 megapixel makrokamera. På forsiden af enheden vil der være et 32 megapixel kamera, der er designet til at foretage videoopkald og tage selfies.

Prisen siges at starte på omkring € 399 for enhedens 8 GB-model, og forventes at lanceres inden for en overskuelig fremtid.

 

Source & Image credit:

91mobiler, GSM Arena