Rygte: Galaxy Unpacked Event starter 11. august

samsung
Som mange af jer måske allerede ved, vil vi ikke præsenteres for Samsung Galaxy Note 21-serien i år. I stedet vil rygtebørsen, at Samsung planlægger mindst to nye sammenklappelige telefoner i form af Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3. Nu er en dato for annonceringen dukket op.

Nye rygter peger i retning af, at vi måske kan forvente begge enheder præsenteret i august. Dette er ifølge en rapport fra den koreanske publikation DigitalDailyNews, der hævder at have "bekræftet" datoen med Samsung, hvor virksomheden tilsyneladende afholder Galaxy Unpacked den 11. august. Samsung har endnu ikke officielt bekræftet begivenheden, men baseret på virksomhedens tidligere erklæring om en sensommers lancering er datoen måske andet end bare rygter.

Bortset fra de to sammenklappelige telefoner, er vi ikke sikre på, hvad Samsung ellers kunne planlægge til Galaxy Unpacked. Det er muligt, baseret på de nyeste rygter om, at vi kunne se lanceringen af Galaxy Buds 2 samt et nyt smartwatch, Galaxy Watch 4.

Læs også: iPhone 13 serien vil bruge sensor-shift OIS

Rapporten hævder også, at Samsung vil streame begivenheden via YouTube, men om det vil være en virtuel begivenhed eller ej, som vi hidtil har set, kan kun tiden afsløre.

Vi forventer en officiel meddelelse i de kommende uger.

 


Source & Image credit:

FlickerDigitalDailyNews, Samsung, Wikimedia

Vores partnere