Sådan nedgraderer du fra iOS 15 til iOS 14 (Video)

Credit Brandon Butch
Vi har for nylig set en video om, hvordan du installerer iOS 15 på din enhed, og nu er en ny video dukket op, der viser, hvordan du nedgraderer fra iOS 15 til iOS 14.

Med den nylige udgivelse af iOS 15 offentlige beta 1 vil mange uden tvivl gerne teste softwaren af på deres iPhone, selvom de måske efterfølgende ønsker at skifte tilbage til iOS 14.

Videoen nedenfor fra Brandon Butch viser os, hvordan vi nedgraderer fra iOS 15 til iOS 14 på din iPhone uden at miste data på din enhed.

Se videoen på YouTube


Dette er en fantastisk video, hvis du som iPhone-brugere vil afprøve softwaren og derefter skifte tilbage til den mere stabile iOS 14-software.

Dette er den første offentlige beta af Apples iOS 15, den samme software som iOS 15 beta 2 til udviklere, der også blev udgivet for nylig.

Læs også: iPhone 13 serien vil bruge sensor-shift OIS

Apples iOS 15 vil bringe en bred vifte af nye funktioner til iPhone. Der er også en public beta af iPadOS 15 tilgængelig til iPad.

Vi forventer, at Apple frigiver iOS 15 og iPadOS 15 i september sammen med de nye iPhone 13-smartphones. Vi forventer ligeledes, at disse frigives i september.

 

Source & Image credit:

Brandon Butch

Vores partnere