Samsung Galaxy S21 FE-farver afsløret

EvanBlass Samsung Galaxy S21 FE
Vi har for nylig hørt, at den nye Samsung Galaxy S21 FE-smartphone var spottet via FCC, og nu har vi nogle flere detaljer på enheden.

Ifølge Android Headlines lanceres produktet i i alt fire forskellige farver, hvid, grå, lysegrøn og violet. Billedet ovenfor viser de fire farver til den nye S21 FE smartphone.

 Vi har tidligere hørt, at enheden kunne komme med en 6,4 tommer skærm, der vil have en Full HD + opløsning på 2400 x 1080 pixels og en 120Hz opdateringshastighed.

Enheden har enten en Snapdragon 888-processor eller en Samsung Exynos-processor, og den kommer med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads - plus Android 11 og et 4500 mAh batteri og hurtig opladning.

Samsung-Galaxy-S21-FE.webp

På forsiden af  Galaxy S21 er der et 32 megapixel Selfie-kamera. På bagsiden af  Galaxy S21 vil der være tre kameraer, et 12 megapixel wide kamera, et 12 megapixel ultrawide kamera og et 8 megapixel tele-kamera.

Samsung Galaxy S21 forventedes at ankomme i august, selvom der er rygter om, at den kan været forsinket til senere på året på grund af global chipmangel. Flere rygter peger også på en oktober-lancering.Source & Image credit:

 Android Headlines, Samsung, Evan Blass

Vores partnere