Starter produktion af iPhone 13 120Hz skærm

120 hz skærmproduktion startet iphone 13
Apples nye iPhone 13 smartphone lanceres i september. Vi forventer tre modeller, og nu ser det ud til, at Samsung er begyndt at producere 120Hz-skærmen til enhederne.

Ifølge en nylig rapport har Samsung nu startet produktionen af skærme til dette års iPhone 13-enheder. Så vidt vi er orienteret, vil 120Hz-skærmen kun være forbeholdt flagskibet i iPhone 13 serien, iPhone 13 Pro og 13 Pro Max. LG fremstiller tilsyneladende skærmen til standardversionen af modellen, dette er en LTPS-skærm. 120Hz opdateringshastigheden på iPhone 13 krydres med ProMotion-teknologi.

Produktionen af skærme til de kommende iPhones er tilsyneladende startet en måned tidligere end sidste år, og enhederne blev faktisk lanceret en måned senere end normalt sidste år på grund af den globale pandemi.

I år forventes iPhones at få et opdateret design, og de kommer også med et mindre notch end nuværende lineup. Hertil forventer vi en række hardwareopgraderinger på iPhone 13.

Disse inkluderer en ny Apple A15 Bionic processor, nye kameraer plus mere RAM end de nuværende modeller. Der har været rygter om, at Apple vil bruge deres Apple Silicon-processorer i fremtidige iPhones, dette forventes ikke at ske i år.

Vi forventer, at iPhone 2121 serien lanceres i september i form af  3 modeller, iPhone 13, 13 Pro og 13 Pro Max.

 

Kilde The Elec, MacRumors

Vores partnere