Google Maps Street View med split screen i Android

Shutterstock credit
Med Google Maps på din stationære computer kan du bruge Street View og top-down-kortet samtidigt. Men vidste du, at du også kan gøre dette på din Android-telefon?

Funktionalisten er ret simpel, men det fremgår ikke ligefrem super tydeligt, når du bruger Google Maps på en Android-enhed. Set ud fra mit personlige perspektiv, og du har et stort display, er det rart at kunne se Street View og kortet side om side.

Åbn først Google Maps-appen på din Android-telefon eller -tablet. Find en placering på kortet, som du vil se i Street View. Du kan enten vælge at trykke på en etiket (den røde markør) eller trykke og holde nede på en gade.

Google maps android split screen 1.jpg

Derefter præsenteres oplysninger om placeringen i bunden af skærmen (eller i siden). Tryk på preview-vinduet i Street View på venstre side. (Du kan ikke se dette, hvis Street View ikke er tilgængelig for placeringen.)

Læste du også: Google Maps bliver mere farverig og informativ


Google maps android split screen 1.jpg

Street View åbnes nu i fuld skærm. For at se Street View og kortet ovenfra og ned er alt, hvad du skal gøre, at trykke på ikonet med to pile i nederste højre hjørne.

Street View krymper til den øverste halvdel (eller til venstre side, hvis din telefon holdes i liggende tilstand) på skærmen, og kortet ovenfra og ned vises nedenunder. Du kan trykke på hvilke som helst blå gader for at flytte lokationen på kortet i Street View.

Læste du også: Google + 10 ting som gør en forskel [Opdateret]

Tryk på pilikonet igen for at udvide Street View til fuldskærm igen.


Image credit:

Google, Tweak.dk