Microsoft retter gaming bug i Windows 10

pixabay
Opdateringen løser et problem, hvor Windows 10's strømindstillinger og spiltilstand gjorde mere skade end gavn.

Hvis du har bemærket, at din Windows 10 gaming-rig ikke har nået de frames, som tidligere, har Microsoft en mulig løsning til dig. Virksomheden har frigivet en patch til Windows 10, der hjælper med at forbedre ydeevnen for spil, der kører på Microsofts operativsystem.

Redmond-teknologigiganten annoncerede opdateringen på Microsoft Support-webstedet. Opdateringen indeholder et par nye funktioner og rettelser, men vigtigst er den rettelse, der er målrettet mod et problem, som spillere har haft med Windows 10 i et stykke tid nu.

Som Microsoft forklarer i patch notes:

Updates an issue that prevents power plans and Game Mode from working as expected. This results in lower frame rates and reduced performance while gaming.

Opdateringen er angivet som "valgfri", så Windows Update vil ikke presse dig til at downloade opdateringen. De anbefaler dog en tur forbi Windows update, og derefter tjekker under sektionen med valgfrie opdateringer. Se efter en opdatering mærket "KB5004296" - det er den patch, du ønsker.

Denne opdatering løser naturligvis ikke bare problemer med framerates med Windows 10's strømplaner og spiltilstand. Her er et par highlights fra opdateringsnotaterne:

- Updates an issue that prevents gaming services from opening certain games for desktop users.

- Updates an issue that plays the sound for selecting something in a game loudly when you press the trigger button on a game controller.

- Updates an issue that fails to detect that you are connected to the internet after you connect to a virtual private network (VPN).

Der er mange praktiske funktioner til gamere i denne patch.

Windows 10 har haft sine spilrelaterede udfordringer i et stykke tid nu, men Microsoft har endelig skubbet en opdatering ud, som skulle rette op. Vi har dog ikke selv haft mulighed for at teste dette af på vores redaktionsmaskine

Microsoft har arbejdet hårdt på at gøre Windows 10 til en kraftfuld platform til gaming. Der er masser af indstillinger og tweaks, du kan foretage for at presse hver eneste dråbe af power fra dit system for en optimal spiloplevelse.

 

Source & Image credit:

Microsoft, Pixabay, Piqsels