Netflix på vej med en Terminator-animeret serie

Terminator Netflix anime
Der har været mange film bygget op omkring Terminator-franchisen, og det samme gør sig gældende omkring tv-serier baseret på samme koncept, men hvis du er Terminator fan, og håber på mere, kan vi glæde dig med, at Netflix for nylig har meddelt, at de vil udvikle en ny animeret serie som også baseres på Terminator.

Der er endnu ikke mange informationer at berette om, men den produceres i partnerskab med Skydance, der tidligere producerede de sidste to Terminator-film. Med i samarbejdet er også Production I.G, som Netflix tidligere har samarbejdet med, og som er erfaren inden for anime-serier.

NX.JPG

Ifølge John Derderian, Netflixs vicepræsident for Japan og anime, er “Terminator” is one of the most iconic sci-fi stories ever created–and has only grown more relevant to our world over time. The new animated series will explore this universe in a way that has never been done before. We can’t wait for fans to experience this amazing new chapter in the epic battle between machines and humans.”

Netflix har været ret aggressiv med hensyn til sammensætning af animerede serier. For ikke så længe siden meddelte virksomheden, at de ville frigive en animeret serie baseret på Dota 2, og på et tidspunkt blev det også rapporteret, at de angiveligt arbejdede med Nintendo om en Zelda-serie.


Source & Image credit

Netflix