OneDrive: Nu kan du føje genveje til delte mapper

onedrive forside ms december
OneDrive cloud storage udvider med endnu en funktionalitet, som undertegnet har savnet. Nu kan du føje genveje til delte mapper. Dette giver dig mulighed for at tilføje genveje til delte OneDrive-mapper til din egen OneDrive. Du kan derefter gennemse og administrere delte filer uden at ændre tilladelser. ENDELIG!

OneDrive har en sektion for alle de filer og mapper, der deles med dig. Dette er et praktisk sted til nemt at finde indhold, som andre har delt med dig gennem OneDrive, men det kan føles adskilt fra resten af dit OneDrive-lager. Nu gør en ny "Føj til OneDrive/Add to OneDrive " funktion det let at tilføje en delt mappe til dine egne filer.

For at tilføje en delt mappe til dine egne filer skal du bare vælge den på OneDrive på nettet. Du kan derefter vælge Føj til min OneDrive/Add to my OneDrive i menuen øverst på skærmen. Dette skaber en genvej til den delte mappe i dine egne filer. Eventuelle oprettede genveje vises derefter på OneDrive på nettet, Windows Stifinder, i Mac Finder, Teams og OneDrive-mobilapps.

Læs også: OneDrive: Nu kan du oploade 100GB filer

Denne genvejsopsætning er bedre end bare at kopiere mapper til din egen cloud storage. Når du opretter en genvej til en delt mappe, forbliver den en delt mappe med alle de samme tilladelser og brugere som før.

Forskellen er nu, at det er lettere at finde i dine egne filer.

Du kan også altid finde den delte mappe i den delte del af din online storage hos OneDrive. Du kan også vælge mappen på OneDrive på nettet og fjerne den..

Microsoft detaljerer funktionen yderligere i et nyligt tech-community-indlæg. En supportside fra Microsoft viser dig også, hvordan du styrer funktionen.


Relaterede artikler:

OneDrive: Nu kan du oploade 100GB filer

OneDrive: Understøttelse af dark mode på Android

Sådan får du Microsoft Office gratis


Source & Image credit:

Microsoft