Sådan ændrer du sprog på YouTube

YouTube logo skift sprog
Uanset om du vil bruge YouTube på dansk, kinesisk, spansk, fransk eller polsk, giver YouTube platformen dig mulighed for let skifte sprog. I denne guide viser vi dig hvordan. Vi viser dig også, hvordan du ændrer din YouTube-placering, og hvorfor du måske vil gøre det.

YouTube understøtter snesevis af sprog. Hvis du foretrækker at bruge Googles populære videodelingsplatform på et andet sprog end dansk, kan du ændre det på både dets web- og mobilapps.

Nedenfor gennemgår vi proceduren for, hvad du skal gøre for at ændre standardsprog på YouTube på Windows, Mac, Android og iPhone. Vi viser dig også, hvordan du ændrer din YouTube-placering, og hvorfor du måske vil gøre det.

Skift til et andet sprog på YouTube påvirker elementerne i brugergrænsefladen såsom knapper, valgmuligheder, menuer osv. Imidlertid vil videotitler og beskrivelser fortsat blive vist på deres originale (uploadede) sprog.Sådan kommer du i gang:

1. Åbn YouTube i din webbrowser.

2. Klik på dit profilbillede øverst til højre i vinduet.

3. Vælg sprog.

ændring af sprog på YouTube.JPG

4. Vælg det sprog, du ønsker.

5. YouTube opdateres og vises på det sprog, du lige har valgt.


Sådan ændres YouTube-sproget i mobilappen

Ændring af standardsproget på YouTube på mobilen er ikke helt så simpelt som at skifte via en computer. YouTubes Android- og iOS-apps afspejler systemets sprog. Så du skal ændre selve systemsproget for at bruge appen på et andet sprog.


Sådan ændres YouTube-sproget på Android

Trinene nedenfor vises muligvis ikke ens på alle Android-enheder, men her er en oversigt over, hvordan processen kan se ud: (OnePlus 8T med Android 11)

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.

2. Rul ned, og tryk på System.

3. Tryk på Sprog & Indtastninger.

4. Tryk på Sprog (Land/region), og vælg et andet sprog. Hvis det ønskede sprog ikke er tilgængeligt, skal du vælge Tilføj sprog for at tilføje et andet sprog, før du skifter til det.

Åbn YouTube-appen. Det bør nu matche systemets sprog.


Sådan ændres YouTube-sproget på iPhone: (iPhone 11 Pro med iOS 14)

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone.

2. Tryk på Generelt.

3. Vælg sprog og region.

4. Tryk på iPhone-sprog, og vælg det ønskede sprog.

5. Åbn YouTube-appen, og den bør vises på systemsproget.


Sådan ændres YouTube-sproget på mobilweb

Hvis du ikke ønsker at ændre dit Android- eller iOS-enhedssprog, skal du i stedet bruge YouTube-mobilversionen af YouTube. Mobilweb giver dig mulighed for at ændre sproget på samme måde som vi gjorde der desktopversionens webbrowser.


Sådan ændres YouTube-sproget på mobilweb

Hvis du ikke ønsker at ændre dit Android- eller iOS-enhedssprog, skal du i stedet bruge YouTube-mobilversionen af YouTube. Mobilweb giver dig mulighed for at ændre sproget på samme måde som vi gjorde der desktopversionen.

1. Åbn YouTube i din mobile webbrowser og log ind.

2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre på skærmen.

3. Tryk på Indstillinger > Konto.

4. Vælg Sprog, og vælg det ønskede sprog.


Source & Image credit:

template.net