Se de nyeste features i Unreal Engine 5.4

UE 5-4
Epic Games har frigivet en ny video, der fremhæver de vigtigste funktioner i den seneste version af Unreal Engine 5, UE5.4. Unreal Engine 5.4 er i øjeblikket tilgængelig for alle udviklere. Og den følgende video vil give dig et glimt af dens vigtigste funktioner.

Epic Games har frigivet en ny video, der fremhæver de vigtigste funktioner i den seneste version af Unreal Engine 5, UE5.4. Unreal Engine 5.4 er i øjeblikket tilgængelig for alle udviklere. Og den følgende video vil give dig et glimt af dens vigtigste funktioner. 

Unreal Engine 5.4 har fantastiske nye værktøjer til at oprette og animere karakterer direkte inde i editoren. En cool funktion er Modular Control Rig, der giver dig mulighed for at opbygge animationsopsætninger ved hjælp af letforståelige dele i stedet for komplekse grafer. En anden praktisk tilføjelse er Automatic Retargeting. Dette værktøj vil gøre det hurtigere og enklere at bruge bipedale karakteranimationer og opnå fantastiske resultater. Sequencer fik også en stor opgradering med bedre organisation og lettere kontroller. Derudover er animationsystemet til spil også forbedret.


Unreal Engine 5.4 bringer også store forbedringer til sin rendering. Epic Games har omorganiseret tingene for at få dem til at køre hurtigere ved at udføre flere opgaver på én gang. Nu har UE5.4 også GPU-instansafskæring for at hjælpe med hardware Ray Tracing. Og de har gjort shader-kompilering endnu bedre.

Nanite fik en ny Tessellation-funktion, som Skydance New Media for nylig viste frem. Marvel 1943 vil bruge denne funktion fuldt ud. Derudover er Temporal Super Resolution blevet mere stabil og hurtigere. De fleste foretrækker sandsynligvis stadig DLSS og XeSS frem for TSR. Og ... ja ... vi kan ikke rigtig bebrejde dem.

Epic Games har også fremvist nogle andre funktioner, der er mere velegnede til film og film. Som sådan vil vi ikke gå nærmere ind på dem. De interesserede kan dog stadig få et glimt af dem i videoen.


For hvad det er værd, er det kun spillet Marvel 1943, der vil drage fordel af denne seneste version af Unreal Engine 5. I det mindste er det det eneste fra UE5-spillene, der er blevet annonceret hidtil. Så forvent ikke, at andre kommende UE5-spil vil bruge den. Faktisk er jeg ikke sikker på, om vi overhovedet får et spil, der bruger UE5.3.

Epic Games frigav den første version af Unreal Engine 5 den 26. maj 2021 og lancerede den formelt for udviklere den 5. april 2022. Så i to år har Epic Games arbejdet hårdt på at forbedre den.

Uanset hvad kan de interesserede finde her udgivelsesnoterne for Unreal Engine 5.4. Så gå videre og tag et kig på dem.

Vores partnere