Spil

AUTHOR :
PUBLISHED : 2018-05-17 14:17:54

Battlefield V Live annonceret til 23 maj 2018


Det er slut med at gætte: Battlefield V Live annonceret til 23 maj 2018, og dermed en snarlig afsløring af nye detaljer om det kommende Battlefield V game.

Det er slut med at gætte: Battlefield V Live annonceret til 23 maj 2018, og dermed en snarlig afsløring af nye detaljer om det kommende Battlefield V game.

 

Helt præcist 23 maj 2018 1 PM PT, 4pm ET eller 10PM CET alt efter hvor man befinder sig den 23 maj. EA vil her frigive en ny Battlefield V trailer, som viser hvad vi har i vente, hvad angår storyline, lokationer, karakterer m.v.

 

Battlefield V Reveal afholdes af Trevor Noah 23 via Battlefields YouTube kanal eller via Battlefield.com. Hertil livestreames det via Twitch og Mixer.com.

 

“Prepare for May 23. Battlefield will never be the same.”

 

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic