Banner alle sydkoreanske børn fra Minecraft

MC2
Microsoft banner fremadrettet alle sydkoreanske børn fra at spille Minecraft. Dette skyldes, at Minecraft-konti migrerer til Microsoft-konti, og dermed crasher det med lovgivningen i Sydkorea.

Sydkoreanske børn, der elsker Minecraft, ender nu med at blive klemt af en national lovgivning, der banner dem fra at spille Minecraft.

Nyheder kom ud via Yonhap News Agency, og det har mildest talt igangsat panik blandt de yngre Minecraft-fans i Sydkorea

Minecraft er i øjeblikket i gang med at migrere konti fra sit eget system til Microsofts, men du skal være 19 år eller derover for at eje en Microsoft-konto i Sydkorea.

Dette skyldes, hvad der er kendt som "Cinderella law" i landet. Loven dikterer, at børn under 16 år har forbud mod at spille videospil efter midnat og frem til 06:00.

Forskellige spilvirksomheder har implementeret forskellige systemer for at hjælpe børn med at overholde denne lov, men Microsoft har taget en mere drastisk vej. De besluttede direkte at forbyde personer under 19 år at oprette en Microsoft-konto.

Som sådan, når Minecraft-konti migrerer til Microsoft-konti, vil mange børn finde ud af, at de bliver låst ude af spillet på grund af teknologigigantens regler. Dette har igen forårsaget vrede mod både Microsofts planer og "Cinderella law".

Frustrerede Minecraft-fans har startet en underskriftindsamling, der allerede har indsamlet over 67.000 underskrifter.

“The shutdown system has … diminished the rights of underage gamers and related industries, isolating the South Korean market and is merely a rule convenient for administrative purposes, The shutdown system must be completely abolished.”

En talsmand fra Microsoft har forklaret, at virksomheden planlægger at få implementeret en "langsigtet løsning" i løbet af 2021, og at den skal give både eksisterende og nye spillere under 19 år i Sydkorea mulighed for at få adgang Minecraft igen.


Source & Image credit:

Yonhap News Agency

Vores partnere