Deathloop er blevet udskudt til september 2021

Deathloop er blevet udskudt til september 2021
Det kommende FPS-spil fra studiet Arkane Lyon og udgiveren Bethesda, er netop blevet udskudt til september 2021.

Dette er nu anden gang at spillet bliver udskudt. Den oprindelige udgivelse var sat til 2020.


Arkane Lyon har meldt ud på Twitter, at spillet udskydes til den 21. september 2021, da de ikke vil gå på kompromis, med deres vision for spillet.
"We've made the very hard decision to delay the launch of Deathloop to September 14, 2021. At Arkane we have a strong vision for Deathloop, and we don't want to compromise on that." Lyder det fra Arkane Lyon.


Deathloop debuterede oprindeligt under Bethesdas E3-præsentation i 2019. På det tidspunkt, var det planlagt en udgivelse i 2020. I august 2020 meddelte Arkane dog, at spillet var skubbet til 2021, grundet corona-pandemien. Udgivelsesdatoen den 21. maj, blev annonceret i november, men nu er lanceringen blev skubbet endnu en gang.

Vi må håbe at Arkane Lyon, får taget sig tid til at levere et fedt spil, under denne udskydelse.

Deathloop udgives som en timed exclusive på PS5, på trods af Microsofts opkøb af Bethesda - Xbox-ejere må derfor vente lidt. Spillet lander dog også på PC samme dag.


Deathloop udskudt 2021 twitter.jpeg

Er du i tvivl om hvad Deathoop præcis går ud på? Så tag et kig på traileren herunder, der forklarer spillets koncept:Læs også: Så er det på plads: Microsoft ejer nu BethesdaBilleder og kilder: Arkane Lyon (Twitter)

Vores partnere