EA annoncerer Apex Legends Mobile

apex mobile legends
Endelig har EA og Respawn Entertainment officielt annonceret en mobilversion af Apex Legends. Apex Legends Mobile er et Battle Royale-spil designet specielt til berøringsskærme, som vi kender det fra blandt andet smartphones.

Apex Legends Mobile vil have strømlinede kontroller og ifølge Chad Grenier “thoughtful optimizations that result in the most advanced battle royale combat available on a phone.”

Apex Legends Mobile er helt adskilt fra Apex Legends. Så du spiller ikke med folk på konsoller eller pc. De første regionale beta-tests finder sted senere i denne måned på Android i Indien og Filippinerne med flere tusinde spillere inviteret indenfor. Respawn vil derefter teste Apex Legends Mobile i andre regioner inden en større udrulning på Android og iOS.

Mobilversionen er gratis at spille med mikrotransaktioner og battlepas til kosmetiske genstande, hvoraf nogle ikke kan fås i pc- og konsolversionerne. En mobil version af Apex Legends har været i gang i et stykke tid. EA bekræftede, at de arbejdede på spillet i begyndelsen af 2020. Det varer ikke længe nu, før du kan få dine lyster til af Apex Legends på mobil, stillet.

Respawn arbejder også på en af de største opdateringer til AL. Den næste karakter til at deltage i festen er Valkyrie, der muligvis ankommer med sæson ni den 4. maj.


Source & Image credit:

Ea

Vores partnere