eSports-tema hotel med over 70 gaming PC’ere

Esports Hotel E-Zone Cyberspace
Efterhånden som eSportens populariteten fortsætter med at vokse, stiger interessen også for virksomheder uden for eSportens kerne dna. Alle vil ombord på nutidens største money-train, og i samme omgang en unik metode for brand awareness. Det det gælder åbenbart også hoteller.


Et eksempel: Konstruktion af det første hotel med eSports-tema er i fuld firspring i Osaka, Japan. eSports hotellet vil være placeret i Nipponbashi distriktet, et knudepunkt for nørdkulturen på øen.

Det ni-etagers hotel kaldes ”Esports Hotel E-Zone Cyberspace” på engelsk. Hotellet vil have brusefaciliteter i kælderplanet og soveværelser fra fjerde til ottende etage med undtagelse af syvende sal, som bliver indrettet som suites med gaming pc'er.

Hotel E-Zone Esports Cyberspace.jpg

Ifølge det japanske nyhedsmedie, Fashion Snap, vil hovedattraktionen for E-Zone være placeret på hotellets første tre etager. Denne sektion af anlægget vil rumme mere end 70 high-end, streaming gaming computere.

Konceptuelle billeder af det indre og det ydre falder i tråd med temaet med lyse neonfarver og belysning, som giver det et cyberpunk-look. Suiterne på syvende etage har en sort og hvid indretning.

Esports Cyberspace Hotel E-Zone.jpg

Vi må formode hotellets har planer om at være vært for turneringer og events inden for eSporten.

Hvor vidt dette ændrer sig inden officiel åbning må tiden vise. Esports Hotel E-Zone Cyberspace forventes åbnet i april 2020.


Kilde & Image credit:

E-Zone, Fashion Snap