Nye GoldenEye 007 Remake Screenshots

GoldenEye007-nintendo-64
En af 90'ernes mest populære spil har et fandrevet remake på vej og der er kommet nye screenshots så vi kan følge udviklingen.


Hvis du er old school gamer, så kan du sikkert huske GoldenEye 007 spillet, som blev udgivet til Nintendo 64 helt tilbage i 1997. Det var et ret banebrydende spil for sin tid med gode FPS, stealth og multiplayer elementer. Spillet solgte i 1998 mere en 2,1 millioner kopier, og overhalede spil som The Legend of Zelda: Ocarina of Time. 

goldeneye-01.jpg

Derfor er der sikkert også mange, der har et nostalgisk forhold til spillet. Det er også årsagen til, at en gruppe af hardcore fans af spillet, i en længere periode har været i gang med at lave et Fan Remake af spillet i Unreal Engine 4. 

goldeneye-02.jpg

Gruppen har netop frigivet nye screenshots, så vi kan følge udviklingen. Der er ingen tvivl om, at der er sket et stort spring i den grafiske side siden 1997 originalen. 

goldeneye-03.jpg

Det er dog stadig i høj grad et projekt under udviklingen, så selv om de nye billeder ser lovende ud, så kan der stadig ske meget inden den endelige version er klar. 

goldeneye-04.jpg

Hvis I springer forbi gruppens Twitter, er der også mulighed for at se et par nye videoklip fra projektet og generelt følge deres arbejde. Find dem lige her. 

Vores partnere