Ny PS5-model er dukket op på markedet

Ny PS5-model er dukket op på markedet
En ny PS5-model er dukket op på markedet i Japan, Australien og USA, med lavere vægt og en ny stander.

Det ser ud til at Sony lige så stille har rullet en ny og revideret PlayStation 5 ud på markedet. Den nye model er indtil videre blevet set i Japan, Australien og senest USA. Udrulningen ser derfor ud til at være godt i gang, og vi kan nok forvente at flere og flere lande modtager den nye version i den kommende tid.

Den opdaterede PS5-model er omkring 300 gram lettere end den originale model, men det er endnu ikke klart hvad Sony har ændret, for at bringe vægten ned. De nye PS5-versioner har modelnummeret CFI-1100, erstatter den originale model med nummeret CFI-1000

Standeren ser også ud til at være ændret en smule, ifølge en bruger på Twitter, samt skruen man bruger til at fastmontere konsollen på standeren. Hvor man før skulle brugen en skruetrækker til at skrue skruen ind, kan man altså nu blot gøre det med hånden.

Umiddelbart ser det ikke ud til, at der er ændret andet end de omtalte ting. Præcis hvornår den nye PS5-version kommer til Europa og Danmark vides ikke, men den er sandsynligvis lige om hjørnet.

ps5-digital-revision-scaled-weight.jpeg

new-PS5_Screw.jpg

Nye skrue (til venstre) vs. den gamle skrue (til højre)


Billeder og kilde: Video Games Chronicle, Push Square


Vores partnere