Over 4,5 millioner solgte PS5 konsoller i 2020

overfør spil fra PS4 til PS5 januar 2021
Sony har allerede solgt over 4,5 millioner PS5 konsoller siden lanceringen, hvilket indikerer en bragende succes, men et salgstal, som kunne være langt højere, hvis lagerbeholdningen kunne følge med.

Selvom Sony stod over for en hel del problemer med at imødekomme de stigende krav til sin næste generations spilkonsol, har virksomheden meddelt, at de har solgt over 4,5 millioner enheder af PlayStation 5 siden lanceringen. Virksomheden rapporterede også, at de havde det bedste finansielle kvartal i sin spilvirksomheds historie, da indtægterne steg 40% sammenlignet med omsætningstallet året før.

Det Tokyo-baserede selskab offentliggjorde i dag sit regnskab for tredje kvartal 2020, og i denne rapport afslørede Sony, at de solgte over 4,5 millioner PS5-konsoller, der matcher PS4-salgstallet, da denne blev lanceret tilbage i 2013. Som et resultat, har virksomheden noteret mere end 883,2 milliarder yen, hvilket svarer til 8,4 milliarder dollars i indtægter alene fra sin spilvirksomhed.

Læs også: Hvor bagudkompatibel er PlayStation 5?

Efter at have lanceret PlayStation 5, var Sony nødt til at imødekomme den hidtil største efterspørgsel efter konsollen. Virksomheden var oprindeligt ude af stand til at holde trit med forsyningerne. Sonys administrerende direktør Jim Ryan, måtte ligeledes meddele, at alle PS5 lagrene var tørlagte.

Tal viser, at Sony dominerede de fleste af markederne i verden og solgte angiveligt dobbelt så mange PS5-enheder som sin konkurrent fra Microsoft.

Tweak.dk redaktionen var beklageligt ikke i stand til at få fat i en PS5, så vi kunne danne os vores egen mening om den populære spilkonsol fra Sony,


Læs også:

Sådan flytter du PS4-spil til PlayStation 5

PS5 vs. PS5 Digital Edition: Hvilken skal du købe?


Source & Image credit:

Sony, Techspot

Vores partnere