PUBG: New State annonceret; Forudregistrering åben

PUBG New State annonceret
Krafton har taget indpakningen af det næste PUBG Mobile-spil, der hedder PUBG: New State.

PUBG: New State fører den eksisterende Battle Royale experience til et næsten futuristisk landskab, et nyt map med nye køretøjer og et opgraderet (og mere futuristisk) våbenarsenal. Spillets grundlæggende forudsætning er den samme. 100 spillers “face off until only one player or team remains standing,”

Udviklerne har åbnet præregistrering til PUBG: New State på Android i dag. iOS-brugere bliver nødt til at vente lidt endnu, før forudbestillingerne går live. Du kan tjekke annonceringstraileren herunder. Traileren til PUBG: New State annonceret giver dig et glimt af nogle af de nye gameplay-elementer.


PUBG: New State – det nye map

Karaktererne og deres bevægelse ser ud til at være de samme, våben synes ligeledes at være de samme som før, men med futuristiske add-ons med videre. Der er også nye tilføjelser til spillet i form af implementerbare skjolde, care packages, og meget mere. Du får også et vehicle skin, hvis du forudregistrerer dig til PUBG: New State inden dets officielle frigivelse på Android.

Ud over gameplayet får vi også et første kig på det nye map.

pubg-new-state-nyt-map.jpg

 

PUBG: New State er udviklet af Krafton Inc. og PUBG Studio, de oprindelige skabere af Battle Royale spillet. Der er tilsyneladende ingen involvering fra Kinas Tencent Games i denne titel. Udviklerne har gentaget det samme i en officiel tweet, vedhæftet nedenfor.

PUBG New State.JPG


 

Vores partnere