Resident Evil 3 remake på vej?

RE2_Leon_Oct8_screen11.0
I en stadig tiltagende verden af spil-remakes fremstår Resident Evil 2 som en af de bedste gennem tiderne. Derfor burde ikke være så meget af en overraskelse at høre, at Resident Evil 3 efter sigende får den samme behandling.


Ifølge YouTube-kanalen Spawn Wave arbejder Capcom i øjeblikket på en nyindspilning af Resident Evil 3: Nemesis. Eurogamer tilslutter sig rygtebørsen, og rapporterer, at de også har hørt om projektet, der angiveligt har været under udvikling i nogen tid.

Spawn Wave fortæller, at spillet vil blive frigivet i 2020, og ifølge PC Gamer, var der mindre end to år mellem den oprindelige Resident Evil 2 og Resident Evil 3, hvilket betyder, at hvis Capcom planlægger at hylde historien med endnu et remake, ville næste år sandsynligvis byde på en udgivelse.

Efter succes med Remain Evil 2 remake, der solgte næsten fem millioner eksemplarer, skrev Capcom efter følgende, at de ville "udforske" remake-konceptet med flere remakes af virksomhedens spilkatalog. 

Holder den udtalelse stik, kan vi forvente at se flere klassikere bragt ind i moderne tid.

Når Capcom koncentrerer sig om Project Resistance, et multiplayer-spin-off af Resident Evil serien, kan det tage et stykke tid, før vi hører noget officielt fra spiludvikleren om et Resident Evil 3 remake?


Kilde & Image credit:

Eurogamer, Spawn Wave, PC Gamer, Capcom