Sony bekræfter: Du kan spille PS5-spil på din PS4

tilbehør PS5 sony
Remote Play-appen giver dig mulighed for at spille PS5-spil på din PS4, hvilket gør det værd at holde fast på din gamle konsol.

Efter en uge med tvivl fra brugerne, har Sony langt om længe bekræftet, at enhver, der ejer en PlayStation 4, vil være i stand til at streame spil fra deres PlayStation 5 ved hjælp af den velkendte Remote Play-funktion.Ændringer i PS4-menuen

Du har muligvis bemærket en ny tilføjelse til PS4's startskærmmenu i løbet af de sidste par dage. Det er Remote Play-knappen, som giver dig mulighed for at spille dine PS5-spil på din PS4.

Remote Play har længe været en funktion i PlayStation-økosystemet. Remote Play fungerede mellem PlayStation Vita og både PS3 og PS4. Det giver dig også mulighed for at spille PlayStation-spil på din computer bortset fra at bruge PlayStation Now til pc.

Nu kan du også spille PS5-spil på din PS4 ved blot at klikke på Remote Play-ikonet på din PS4-startside.

 Læs også: PS5 vs. PS5 Digital Edition: Hvilken skal du købe?

Hvad er fordelene ved at bruge Remote Play?

Remote Play har en række anvendelsesmuligheder.

Hvis du ikke er i stand til at få adgang til dit TV (fordi resten af husstanden i stedet vil se en film), kan du starte Remote Play og fortsætte, hvor du slap på din pc i stedet.

Ligeledes, hvis du vil koble af med lokal multiplayer-spil med venner, kan du bruge Remote Play, forudsat at hver ven har en PS4 og egen skærm.

Læs også: PS Plus fejrer 10 år jubilæum med gratis spil


Source & Image credit:

Sony