Sony lancerer en ny PlayStation-app

sony playstation app
Chat med venner, få seneste nyt, og brug det til at downloade spil til din PS4 eller PS5 eksternt.

Sony har brugt ventetiden på at rydde op og rette til inden lanceringen af PlayStation 5 næste måned. PlayStation Store er blevet moderniseret og adgangen til spil fra før PS4 er nu begrænset. Vi er også blevet introduceret til den redesignede brugergrænseflade, der blev brugt på PS5, og nu har vi fået en helt ny PlayStation-mobilapp at lege med.

Som PlayStation.Blog forklarer, har den redesignede Sony PlayStation-app fokus på PS4 og PS5. Den nye PlayStation-app vil være tilgængeligt globalt på iOS 12.2 eller senere og Android 6.0 eller nyere mobile enheder og lover at medbringe en meget bedre brugeroplevelse og mere strømlinet end tidligere.

sony-reveals-the-playstation-5-user-interface_qhzj.1920.webp

Ved redesign af appen lagde Sony fokus på de spil, du spiller i øjeblikket, men også på, hvad dine venner laver og spiller, og giver mulighed for nem interaktion med din vennekreds. PS Messages er ikke længere tilgængelig som en app, fordi Sony i stedet integrerede messaging-systemet i den nye PS App. Det betyder, at al kommunikation sker ét sted, og du kan nu voice-chatte med op til 15 venner fra appen.


Sony har ligeledes gjort det muligt at downloade spil eksternt til enten din PS4 eller PS5, og det inkluderer DLC-pakker til allerede installerede spil. For PS5 specifikt vil det være muligt at starte spil eksternt og administrere konsollens lager fra appen.

Endelig er der en Explore tab tilgængelig, der indeholder alle de seneste officielle nyheder fra udviklere såvel som alt indholdet fra PlayStation.Blog.


Source & Image credit:

Sony

 

Vores partnere