Ninja dropper Twitch til fordel for Mixer

Ninha Epic Games
Twitch er uden tvivl en af de største spil streamings platforme på planeten. En af dens største stjerner har lige forladt Twitch til fordel for Mixer.


Dette repræsenterer et stort scoop for Microsoft, da de fortsat placerer Mixer platformen som et legitimt alternativ til Twitch.

Fortnites ubetinget største stjerne er uden tvivl Tyler Blevins, også kendt som Ninja. Faktisk har hans popularitet været med til at gøre Twitch til en af de største game-streaming platforme i verden. Det ser derfor ud til, at Microsoft har fanget en af de helt store fisk i vandet med kontrakten med Ninja, der meddeler, at han forlader Twitch og streamer udelukkende til Mixer.


"I have been holding on to this for quite some time and I’m just super excited to let everyone know. I’ll be streaming on Mixer full-time now and I’m honestly at a loss for words. I’m freaking out in the best ways. I feel like I’m going to get back to the streaming roots” fortæller Tyler Blevins i pressemeddelelsen.

Ninja skifter til mixer.JPG

Nyheden kan komme som et chok for Ninja's trofaste abonnenter på Twitch, der er steget til over 14 millioner. Nogle af de loyale fans kan endda se dette som direkte forræderi, især hvis Twitch er deres eneste og foretrukne platform til at se streaming af spil. For at fejre nyheden, tilbyder Mixer et gratis abonnement på en måned på Ninja's Mixer kanal.

Mixer, streamingplatformen, der ejes af Microsoft, har vundet lidt mere ind på Twitch, siden den oprindeligt blev lanceret som Beam tilbage i 2016 takket være nye innovative features. F.eks. er streamere i stand til at dele kontroller-input med seere, såsom at give viewers mulighed for at skyde, mens streameren kører en tank. Mixer bruger også "oplevelsespoint" som en belønning for seerne i stedet for at opkræve penge, selvom donationer stadig er en mulighed for at støtte din yndlingsstreamer.

Hvorfor Ninja indgik en aftale med Microsoft om at flytte til Mixer er ukendt, selvom man skulle tro, at en streamer så populær som Ninja ikke uden solid argumentation pludselig forlader det enorme Twitch-publikum for en rivaliserende platform med langt lavere seertal.

Uanset hvad, er dette er en stor aftale for Microsoft.

Twitch udsendte dette statement til The Verge:

"We’ve loved watching Ninja on Twitch over the years and are proud of all that he’s accomplished for himself and his family, and the gaming community. We wish him the best of luck in his future endeavors."


Image credit & Kilde
Ninja, The Verge, Epic Games