Stray på vej til PlayStation og PC

Stray
Nye informationer tyder på, at Stray på vej til PlayStation og PC i begyndelsen af 2022.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med dette var Stray i form af en filmtrailer, Sony delte i 2020, der viste spillets futuristiske omgivelser og yndige katte. Nu har udgiveren delt gameplay-optagelser fra titlen under sit seneste showcase og forklarede i samme omgang, at de ville frigive Stray engang i begyndelsen af 2022.

Katten er skadet og adskilt fra sin familie. Gameplayet involverer at bruge sine fysiske katte-skills til at navigere i miljøet og løse gåder. Ligesom Ratchet og Clank, halvvejs i eventyret, møder du en drone ved navn B-12. Dette lader dig tale med byens andre robotindbyggere og interagere med bestemte objekter i miljøet. Katten er legende og har en ret så sød personlighed, og du kan gøre ting som at ridse møbler, interagere med automater og gnide mod benene på de robotter, du møder. Endelig kan du udleve dine futuristiske kattefantasier i et videospil.

Se videoen på YouTube

Når Stray ankommer næste år, vil spillet være tilgængelig på PlayStation 4, PS5 og PC. Udvikleren BlueTwelve Studio lovede at vise mere af spillet inden da.Source & Image credit:

BlueTwelve

 

Vores partnere