Google lancerer supportside til Android Auto

Android auto får nyt ui
Google lancerer supportside til brug af Assistent, Maps og Play på Android Auto. Efter lanceringen af Android Auto med Polestar 2 udgav Google en supportside for bilejere. Denne fokuserer specifikt på, hvordan man bruger Google Assistant, Maps og Play Store, startende med opsætnings-proceduren.

Siden / produktet har officielt titlen "Use Google apps and services built into your car" Under afsnittet om at komme i gang er Polestar 2 den eneste kompatible bil på nuværende tidspunkt. Endnu en træk fra Google i at gøre det nemt at benytte sig af Android Auto, og med ankomsten af Android 11, vil Google tilbyde trådløs Android Auto til alle.

Ligesom på en Android-telefon er du i stand til at bruge nogle funktioner uden at logge ind på en konto, som skal være personlig og ikke G Suite til arbejde eller skole. Instruktioner på skærmen varierer efter model, men man starter med at vælge sprog, logge ind, acceptere vilkår, opsætte assistent og downloade apps fra Google Play.

Den egentlige login vil præsentere en "Log ind med Android-telefon" - som genererer en notifikation på din enhed - eller "Log ind med iPhone" via en QR-kode. Der er tre centrale Android Auto-funktioner:

- Med Assistent indbygget i din bil kan du navigere, foretage opkald, kontrollere køretøjets temperatur og afspille musik uden din telefon. Samt et punkt over kompatible biler.

- For nem og pålidelig navigation skal du bruge Google Maps-appen i din bil. Maps vil guide dig med trafikinformation i realtid for at finde den bedste rute til din destination.

- I biler, hvor Google Play Store er indbygget, kan du finde og downloade apps til musik, podcasts, navigation og mere.Højdepunkter på supportsiden inkluderer:

- Google-indstillinger på enheden er tilgængelige

- Stemmekommandoer, der er tilgængelige offline, inkluderer at ringe op, tænde for AC, navigere til nærmeste tankstation og afspille radio

- En integreret Maps-funktion er at kunne "tjekke bilens batteriniveau ved ankomsten, få vigtige batteriadvarsler og finde kompatible ladestationer."

- Du kan downloade samlinger af apps via Play Store

Google vedlægger en lille note omkring brug:

“If none of these steps work, try to turn your car’s engine off and then on. Then try to download the app again

*Google

 

Source & Image credit:

Google