CES 2019: NVIDIA GeForce RTX 2080 TI custom modeller fra MSI & EVGA fremvist – MSI RTX 2080 Ti Lightning & EVGA RTX 2080 Ti KINGPIN

Så træder MSI og EVGA ind på CES 2019 scenen. Begge aktører fremviser NVIDIA GeForce RTX 2080 TI custom modeller iform af MSI RTX 2080 Ti Lightning & EVGA RTX 2080 Ti KINGPIN

Så træder MSI og EVGA ind på CES 2019 scenen. Begge aktører fremviser NVIDIA GeForce RTX 2080 TI custom modeller iform af MSI RTX 2080 Ti Lightning & EVGA RTX 2080 Ti KINGPIN, og CES er den perfekte affyringsrampe til at showcase nye high-end design af NVIDIA Turing udstyret GeForce RTX 2080 Ti kort.

 


Ens gældende for MSI og EVGA er det er den absolutte ikoniske grafikkorts-serie fra begge i form af Lightning og Kingpin editions.

 

Kilde: HardwareCanucks


Begge grafikkort har der længe floreret rygter om, og senest har billeder af Lightning PCB’et også været afbilledet på udenlandske medier.

 

HardwareCanucks redaktionen har lagt billeder på af GeForce RTX 2080 Ti Lightning, som er iklædt nyt design, som siden det første GeForce GTX 480 Lightning praktisktalt er designet om hver eneste gang.

 

 

Kilde: HardwareCanucks

 

Kilde: HardwareCanucks

 


MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning kommer denne gang med et triple fan design, som er en del af deres Torx Fan 3.0 design, hvor især midterste blæser, skiller sig ud fra de andre. De yderste blæsere er efter alt at dømme dual blade design.


Finnerne på GeForce RTX 2080 Ti Lightning fra MSI er prydet med RGB LEDs på siderne i stil med det AORUS også har valgt til deres RTX 20 series Xtreme grafikkort.


RGB implantationen finder vi også på siden og bagsiden af grafikkortet. Selve skjoldet er lavet med karbonfibre kombineret med en metalramme på siderne.


En triple 8-pin strømkonfiguration skal sørge for at levere nok saft til grafikkortet.


PCB’et er et fully custom design, som forventet på et kort fra Lightning serien, og MSI har bygget grafikkortet med et 19 faset VRM design. Vi spotter yderlige tre connectors på bagsiden, som uden tvivl er henvendt til overclockings-entusiasten. 

 

Det tyder på MSI har ændret MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning på VRM heatsink fra den vi så brugt på GTX 1080 Ti Lightning Z, så vi denne gang har et full cover design. Heatpipe tyder på at være samme stil og dimension som sidst.


EVGA GeForce RTX 2080 Ti KINGPIN – Designed For Overclockers By Overclockers

 

Kilde: EVGA


Her er EVGA ret klar i spyttet, og andet ville have undret os med et grafikkort som EVGA GeForce RTX 2080 Ti KINGPIN.


Dette monster af et kort, giver en mindre opgradering af KINGPIN designet, som denne gang er et full hybrid design, som inddrager både luft og vandkøling.


Det tyder på EVGA GeForce RTX 2080 Ti KINGPIN kommer med samme skjold, som vi ser på GeForce GTX 1080 Ti KINGPIN med angulært snit på frontskjoldet prydet med mesh og en stor 100mm fan, der sender luft i retning af en kobber-baseret heatsink.

 

Kilde: HardwareCanucks


EVGA GeForce RTX 2080 Ti KINGPIN er monteret med et LCD display, som kan vise statistikker som strømforbrug, temperaturen, Core frekvensen, GPU forbrug medvidere.

 

Kilde: HardwareCanucks

 

Kilde: HardwareCanucks

 

Tweaks dækning af CES 2019 er blevet mulig med støtte fra Plantronics. Besøg Plantronics og se deres brede udvalg af headsets til både professionelt brug og gaming.

 

 


Gældende for begge er manglen på priser og officielle specifikationer, men billige bliver de næppe.


Billeder & Kilde

HardwareCanucks, MSI