GeForce RTX 3070 Ti testet inden lanceringen

NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti review leak
Bilibili-skaberen (硬件 大 玩家 Big Hardware Player) har offentliggjort en video med RTX 3070 Ti grafikkort testet i syntetisk, mining og spiltest. Dermed får vi et tidligt view ind i et endnu ikke frigiven grafikkort.

Dette preview afslører ikke navnet på grafikkortet, hvilket sandsynligvis er en custom variant, da adgang til Founder Edition-modellen kræver NDA-signatur. Det kræver dog ikke det store detektivarbejde at afsløre modellen takket være et GPU-Z-screenshot, der blev frigivet som en del af videoanmeldelsen.

Denne tidlige gennemgang er baseret på NVIDIA-pressedriveren til RTX 3070 Ti (NVIDIA 466.61). Hvilket også er blevet brugt til RTX 3070 none-Ti-sammenligning, men RTX 3080-modellen bruger en ældre driver 466.54. Leaks har stadig ikke opdateret GPU-Z-softwaren til 2.40.0, som har fuld RTX3080Ti / 3070Ti-understøttelse, hvilket betyder, at nogle data mangler.

Dette er sandsynligt, at leakeren ønskede, at disse oplysninger skulle forblive skjulte (BIOS-version, boost-clock osv.). Subsystemets ID bekræfter, at der er tale om en Colorful Vulcan X-model.

Læs hele artiklen HER


Source & Image credit:

NVIDIA, Videocardz