Nu er GTX 1660 SUPER specifikationerne ude

nvidia_gtx_1660_super
Rygterne har været ude et stykke tid, men nu er specifikationerne på de måske kommende GTX 1660 SUPER kort landet på nettet.


Nvidia har lanceret et hav af nye grafikkort baseret på deres Turing arkitektur. Den seneste udvikling i det felt har været Nvidias nye SUPER kort. Oplysningerne om at et GTX 1660 SUPER kort skulle være på vej har været ude et stykke tid. 

Det er umiddelbart et underligt felt at lancere et kort mere, da vi allerede har et GTX 1660Ti kort, så feltet mellem de to giver ikke meget plads til forbedringer uden at konkurrerer med sig selv.  

Via en kinesisk online forhandler er specifikationerne nu tilsyneladende kommet ud, hvilket også er en bekræftelse af at kortet reelt eksistere. 

Et GTX 1660 SUPER kort vil være den første SUPER version af et kort uden for Nvidias RTX felt af kort. 

nvidia_gtx_1660_super_specs.jpg

Twitterbrugeren  @momomo_us har delt billeder fra den kinesiske forhandlers side med et kommende GTX 1660 SUPER kort fra Maxun.

Selv om man ikke kan læse kinesisk, så er det stadig let at få en del oplysninger ud af billeder fra den kinesiske forhandler. 

Kortet er et Maxun Terminator GeForce GTX 1660 SUPER og kommer med et dual fan design med RGB LED lys. 

nvidia_gtx_1660_super_kort.jpg

De nye kort kommer med 1408 CUDA cores sammen med 6 GB GDDR6 RAM på en 192 bits memory bus. Clockhastighederne kommer til at ligge imellem 1530 til 1785 MHz. 

I følge andre leaks vi allerede har set, så skulle det nye kort allerede blive lanceret d. 29. oktober, så altså lige om hjørnet. Prisen skulle ligge minimalt over det normale GTX 1660 kort men stadig under GTX 1660Ti. 

NOTE:

Kort tid efter billederne herover dukkede op har Nvidia selv bekræftet oplysningerne.  De har annonceret, at GTX 1660 SUPER vil være tilgængeligt fra d. 29. oktober med en vejledende salgspris på 229$. 

Kilde og billeder:  @momomo_us og Hexus.net

Læs også: Valg af grafikkort