Leak: Billeder af MSI Radeon RX 5700 XT EVOKE

MSI-Radeon-RX-5700-EVOKE-Series-Graphics-Cards-1-740x555
MSI har netop frigivet en teaser af deres kommende Radeon RX 5700 EVOKE serien grafikkort, der vil tilbyde et helt nyt design og imponerende køleegenskaber på et non-reference PCB. Det ser ud til, at MSI EVOKE serien vil være en helt ny serie, der først fås med Navi 10 GPU'er i den kommende uge.


MSI Radeon RX 5700 EVOKE serien blev teaset tidligere via MSI’s officielle gaming side, og i samme omgang opsnappede vi billeder af kortet. Vi var heller ikke det eneste medie, der fik hands-on-billedet af kortet, da TechPowerUp, Guru3D, TweakTown og Igor's Lab også har sendt billeder af kortet ud fra forskellige vinkler.

MSI EVOKE serien tyder altså på at være en helt ny serie af custom grafikkort, som først introduceres med Navi 10 GPU'er. Serien vil omfatte MSI Radeon RX 5700 XT Evoke og Radeon RX 5700 Evoke. Begge grafikkort vil tilbyde et custom PCB design, som skulle tilbyde meget højere frekvenser, samtidig med at de leverer et bedre overclockingspotentiale.

Ud over den custom designet PCB, MSI Radeon RX 5700 EVOKE iklædes et shoud beklædt et guld-finish svarende til NVIDIA’s Titan RTX, hvilket giver det et unikt look.

MSI-Radeon-RX-5700-EVOKE-Series-Graphics-Card-Teaser_Igors-Lab-740x555.jpg

MSI-Radeon-RX-5700-EVOKE-Series-Graphics-Card-Teaser_TechPowerUp-668x740.jpg

Selvom alle de saftige detaljer lader vente på sig, kan vi 8 + 6-pins. Display I / O vil omfatte 3 stk. DisplayPorte og et enkelt HDMI stik. I betragtning af at EVOKE serien skulle være bedre end referencekortene i design, kommer de uden tvivl også med et heftigt prisskilt.

Kortene forventes at ramme hylderne den 14. august.

Image credit og Kilde

TechPowerUp, Guru3D, TweakTown og Igor's Lab