Apple bekræfter AirPods Pro fejl

Apple AirPods anden generation udsat
Fejlramte AirPods Pro earpods erstattes af Apple gratis efter lydproblemer. Teknologigiganten har bekræftet, at en lille procentdel af AirPods Pro-enhederne kan være defekte og derfor resulterer i lydproblemer.

De berørte enheder siges at være produceret inden oktober 2020, hvilket betyder, at alle AirPods Pro-enheder, der blev solgt gennem 2019 og frem til oktober 2020, falder igennem inden for de rammer Apple har dikteret. Apple har introduceret et specifikt serviceprogram for de berørte brugere, hvorigennem kunden gratis vil tilbydes udskiftning af earpods eller rette problemet, alt efter hvad der er det bedste løsning.

Apple har offentliggjort en dedikeret side på sit supportside, der annoncerer det nye program specifikt til AirPods Pro. Dette program dækker berørte AirPods Pro i to år efter det første detailsalg af enheden. Garantiordningen gælder over hele verden, men udvides ikke til øreproppernes standardgarantidækning.

Dette serviceprogram har til formål at registrere AirPods Pro-enheder, der udsender knitrende eller statiske lyde. Disse lyde rapporteres at dukke op i støjende omgivelser, under træning eller mens du taler i telefon.

Desuden kan berørte AirPods Pro-enheder ligeledes opleve defekt Active Noise Cancellation funktionalitet. Denne kunne komme til udtryk ved tab af bas eller en stigning i baggrundslyde som gade- eller flystøj.

De berørte AirPods Pro-enheder serviceres gratis. Hvis en udskiftning er påkrævet, sker det også uden ekstra omkostninger for kunden.

Hvis du oplever nogle af de ovennævnte problemer, råder tech-giganten brugerne til at besøge til en autoriseret Apple-udbyder, lave en aftale i en Apple Retail Store eller kontakte Apple Support.

Alle fejlmeldte AirPods Pro vil blive undersøgt forud for enhver service for at kontrollere, at de er berettigede til dette program. Når teknikeren har bekræftet problemet, udskiftes de til nye AirPods Pro.

Apple forklarer, at ingen andre AirPods-modeller er en del af dette program.


Source & Image credit:

Apple