Jeg har været inde på Cooler Masters hjemmeside, for at finde specifikationerne på MasterBox TD500 Mesh V2
Specifikationer og features
Blæser support:
Radiator support:
Rundt om MasterBox TD500 Mesh V2
MasterBox TD500 Mesh V2 er et mid tower kabinet. Som stadig har en masse plads til at kunne putte en god portion hardware også af de lidt større ting ind. Mesh er næsten ved at være en standard ting i mange kabinetter, hvilket også er tilfældet her. Det større hardware byder på mere varme, og det kræver selvfølgelig bedre airflow. Det hærdet glas i den ene side, gør har du fuldt syn ind til hardwaren, som bliver prydet med de medfølgende CF120 ARGB blæsere.
MasterBox TD500 Mesh V2, kommer både i sort og hvid.
Fronten kan nemt tages af, den byder kun på mesh fronten, hvor Cooler Master ikke har valgt at supplere yderligere med et støvfilter.
På fronten er MasterBox TD500 Mesh V2 udstyret med, én USB-C, to USB-A, Power knap, indgang til lyd, samt knap til styring af lyset.
Fjerner vi sidepanelet, kan vi se hvor meget plads MasterBox TD500 Mesh V2 har indvendigt. Vi har integreret PSU-cover, med gitter til at kunne hjælpe med varmen fra strømforsyningen. Det er også muligt at fjerne et cover på siden, som hjælper med at få mere luft ind til strømforsyningen, samt kunne vise den frem igennem glasset. Det er muligt at montere op til E-ATX bundkort, sammen med syv 120mm eller én 120mm og fire 140mm blæsere.
MasterBox TD500 Mesh V2 kommer med tre af deres egne CF120 mm ARGB, som sikre højydelse og flotte farver.
Bag på har vi syv PCIe ekspansions slots, kabinettets tykkelse giver dog ikke mulighed for vertikal montering af grafikkort.
På bagsiden af MasterBox TD500 Mesh V2er det muligt at trække kablerne rundt. Der er dog ingen velcro installeret til at kunne fastmontere kablerne til kabinettet, her skal de medfølgende strips bruges. Det er muligt at montere to 2.5 SSD bagpå. Yderligere har vi også en hub til samling af blæsere og ARGB tilslutninger.
Går vi længere ned, har vi ét bur til montering af to 3.5 harddiske eller 2.5 harddiske. Buret kan fjernes for at få mere plads til strømforsyning og ledninger.
På toppen har vi et støvfilter som er monteret ved hjælp af magnet. Det kan nemt fjernes for eventuelt rengøring eller montering af blæsere.
Montering af hardware
Inden vi går videre til monteringen, tager vi et hurtigt kig på det medfølgende tilbehør. Vi har de nødvendige skruer til montering af bundkort og harddisk. Vi har også nogle puder, som skal bruges til montering af SSD harddiskene, og til sidst en masse sorte strips til at kunne fastgøre kablerne.
Strømforsyningen sættes ind fra siden. Derefter kan strømforsyningen skrues fast til selve kabinettet bagpå, med fire skruer. Der var ikke meget plads til kablerne, og for at kunne få strømforsyningen ind, men det er dog stadig muligt at have kablerne til at ligge mellem strømforsyning og buret. Hvis jeg skulle have samlet et fast build i kabinettet, ville min personlige løsning være, at fjerne buret, for at få mere plads til kabler og luft gennemstrøm.
Med monteret ATX bundkort og et GTX 1660 TI grafikkort, kan vi se hvordan kabinettet stadig har utrolig meget plads. Der vil sagtens være plads til eventuelt at kunne montere vandkøling og radiator. Nogle E-ATX vil dog godt kunne monteres med en størrelse på 12” x 10.7” ifølge Cooler Master selv.
Pris
Det har ikke været muligt at finde en pris på MasterBox TD500 Mesh V2. Cooler Master har dog oplyst om en MSRP på 949,- DKK.
Ønsker du at se flere detaljer omkring MasterBox TD500 Mesh V2, kan du finde mere på Cooler Masters hjemmeside, ved at klikke på banneret.
Konklusion
Det er ikke fordi MasterBox TD500 Mesh V2 kommer med en masse nyt i forhold til tidligere udgave, eller nogle af de andre modeller med 500 i navnet. Det er dog nede i de små detaljer, hvor vi skal finde forskellen. Blandt andet med gitteret ved PSU cover, som giver bedre airflow, samt coveret til at skjule for strømforsyningen, hvis du ikke vil have den synlig. Cooler Master holder sig ikke tilbage med at komme med nye produkter med jævne mellemrum, hvilket godt kan resultere i produkterne hurtigt minder om hinanden.
Det er dog stadig et kabinet som kommer med nogle gode små detaljer, samt masser af plads til selv noget af det lidt større hardware. Vi har mulighed for at montere 360mm radiator både i front og top. Samt er det utrolig nemt at arbejde med. Kvaliteten virker overordnet god, men som mange andre kabinetter fra Cooler Master føles metallet dog en smule tyndt.
Cooler Master lægger ikke det samme i kabelføring, som mange andre producenter, og det ses desværre også med MasterBox TD500 Mesh V2, hvor vi bliver forsynet med strips og ellers nogle enkelte punkter som kan bruges til at fastgøre kablerne til. Det er ikke fordi den er ikke eksisterende, men det kan godt mærkes Cooler Master ikke lægger meget energi i det her, som andre steder.
Når vi i forvejen er ved mangler, så undre jeg mig også over, Cooler Master stadig ikke vælger at have et støvfilter i fronten, specielt når det er en mesh front.
Kigger vi til slut på prisen, så er vi kommet under 1000 kroner, hvilket gør dette kabinet mere relevant for de fleste. Tager vi prisen op imod features og kvalitet, så får man meget for pengene. Her handler det mest om de små detaljer, hvor jeg personligt havde håbet på Cooler Master havde oppet gamet, og givet lidt mere med for pengene.
Jeg slutter derfor testen af med at give MasterBox TD500 Mesh V2 en score på 8 ud af 10. Kabinettet kommer med en masse gode ting, og nogle gode detaljer. Blandt andet med montering af større AIO, og muligheden for at skjule strømforsyning eller vise den frem. Sammen med HUB til at samle blæserne, og lave et mere rent build så er der styr på mange af de små detaljer. Der hvor kabinettet falder igennem er for mig, manglen på støvfilter i fronten, samt at de ikke har gjort mere ud af kabelføring. Ved siden af det bruger de ”små” skruer til PCIe ekspansion slots.
Godt
Knap så godt
Score: 8