Cooler Master MasterBox TD500 Mesh V2

Mesh V2 airflow TD500 MasterBox Cooler Mesh ATX Mid ARGB tower CF120 RGB Master
Cooler Master er kommet med en opdatering til en af deres eksisterende kabinetter. Vi har selvfølgelig fået lov til at tage et nærmere kig, for at se hvordan en version 2 ser ud. Vi tager et kig på MasterBox TD500 Mesh V2, som kommer med Mesh front, RGB lys og nogle små detaljer som for nogen måske kan friste.

Jeg har været inde på Cooler Masters hjemmeside, for at finde specifikationerne på MasterBox TD500 Mesh V2

Specifikationer og features

 • Type: Mid tower
 • Dimensioner: 499x 210 x 500 mm
 • Materialer: Metal, plastik og hærdet glas 
 • Bundkort support: Op til E-ATX
 • Harddisk pladser: 3x 2.5” + 2x 3.5” 
 • Maksimal PSU-længde: 200mm (anbefalet op til 170mm) 
 • CPU-køler maksimal højde: 165 mm
 • Grafikkort maksimal længde: 410 mm
 • Farver: Sort og hvid
 • PCI-slots: 7

Blæser support:

 • Front: 3x 120 / 2x 140 mm (3x120 mm inkluderet)
 • Top: 3x 120 / 2x 140 mm 
 • Bag: 1x 120 mm

Radiator support:

 • Front: Op til 360 / 280 mm
 • Top: Op til 360 / 280 mm
 • Bag: Op til 120 mm

Rundt om MasterBox TD500 Mesh V2

MasterBox TD500 Mesh V2 er et mid tower kabinet. Som stadig har en masse plads til at kunne putte en god portion hardware også af de lidt større ting ind. Mesh er næsten ved at være en standard ting i mange kabinetter, hvilket også er tilfældet her. Det større hardware byder på mere varme, og det kræver selvfølgelig bedre airflow. Det hærdet glas i den ene side, gør har du fuldt syn ind til hardwaren, som bliver prydet med de medfølgende CF120 ARGB blæsere. 

CF120 tower Mid MasterBox airflow RGB ATX ARGB Cooler Mesh TD500 Master V2 Mesh.JPG

MasterBox TD500 Mesh V2, kommer både i sort og hvid.  

ATX Mesh Cooler airflow V2 CF120 Mesh ARGB TD500 RGB Mid Master MasterBox tower.JPG

Fronten kan nemt tages af, den byder kun på mesh fronten, hvor Cooler Master ikke har valgt at supplere yderligere med et støvfilter. 

MasterBox Mid airflow Cooler Mesh CF120 V2 Master tower TD500 Mesh RGB ATX ARGB.JPG

På fronten er MasterBox TD500 Mesh V2 udstyret med, én USB-C, to USB-A, Power knap, indgang til lyd, samt knap til styring af lyset. 

tower Mesh CF120 Cooler Mesh Mid airflow TD500 ATX V2 MasterBox ARGB Master RGB.JPG

Fjerner vi sidepanelet, kan vi se hvor meget plads MasterBox TD500 Mesh V2 har indvendigt. Vi har integreret PSU-cover, med gitter til at kunne hjælpe med varmen fra strømforsyningen. Det er også muligt at fjerne et cover på siden, som hjælper med at få mere luft ind til strømforsyningen, samt kunne vise den frem igennem glasset. Det er muligt at montere op til E-ATX bundkort, sammen med syv 120mm eller én 120mm og fire 140mm blæsere.  

RGB CF120 ARGB MasterBox Mesh airflow TD500 Mesh Cooler V2 ATX Master Mid tower.JPG

MasterBox TD500 Mesh V2 kommer med tre af deres egne CF120 mm ARGB, som sikre højydelse og flotte farver.  

RGB TD500 CF120 ARGB MasterBox Master tower V2 Mesh Cooler ATX Mid Mesh airflow.JPG

Bag på har vi syv PCIe ekspansions slots, kabinettets tykkelse giver dog ikke mulighed for vertikal montering af grafikkort.  

Cooler TD500 Master CF120 tower RGB ARGB MasterBox ATX Mid Mesh V2 airflow Mesh.JPG

På bagsiden af MasterBox TD500 Mesh V2er det muligt at trække kablerne rundt. Der er dog ingen velcro installeret til at kunne fastmontere kablerne til kabinettet, her skal de medfølgende strips bruges. Det er muligt at montere to 2.5 SSD bagpå. Yderligere har vi også en hub til samling af blæsere og ARGB tilslutninger. 

V2 ATX RGB Mid CF120 Cooler Mesh ARGB Mesh airflow TD500 tower MasterBox Master.JPG

Går vi længere ned, har vi ét bur til montering af to 3.5 harddiske eller 2.5 harddiske. Buret kan fjernes for at få mere plads til strømforsyning og ledninger.      

Mesh ATX Mesh MasterBox V2 RGB TD500 Master Cooler ARGB CF120 Mid airflow tower.JPG

På toppen har vi et støvfilter som er monteret ved hjælp af magnet. Det kan nemt fjernes for eventuelt rengøring eller montering af blæsere.  

airflow tower RGB Mid ATX CF120 Mesh ARGB Mesh Master V2 MasterBox TD500 Cooler.JPG

Montering af hardware

Inden vi går videre til monteringen, tager vi et hurtigt kig på det medfølgende tilbehør. Vi har de nødvendige skruer til montering af bundkort og harddisk. Vi har også nogle puder, som skal bruges til montering af SSD harddiskene, og til sidst en masse sorte strips til at kunne fastgøre kablerne. 

V2 Mesh MasterBox TD500 Mesh ATX CF120 Master RGB Mid tower ARGB airflow Cooler.JPG

Strømforsyningen sættes ind fra siden. Derefter kan strømforsyningen skrues fast til selve kabinettet bagpå, med fire skruer. Der var ikke meget plads til kablerne, og for at kunne få strømforsyningen ind, men det er dog stadig muligt at have kablerne til at ligge mellem strømforsyning og buret. Hvis jeg skulle have samlet et fast build i kabinettet, ville min personlige løsning være, at fjerne buret, for at få mere plads til kabler og luft gennemstrøm.    

Mesh Master CF120 MasterBox RGB Cooler Mesh tower Mid V2 TD500 airflow ARGB ATX.JPG

Mid tower ATX TD500 Mesh Mesh ARGB CF120 Master airflow Cooler V2 RGB MasterBox.JPG

Med monteret ATX bundkort og et GTX 1660 TI grafikkort, kan vi se hvordan kabinettet stadig har utrolig meget plads. Der vil sagtens være plads til eventuelt at kunne montere vandkøling og radiator. Nogle E-ATX vil dog godt kunne monteres med en størrelse på 12” x 10.7” ifølge Cooler Master selv.   

MasterBox CF120 ATX Mid Cooler ARGB V2 Master TD500 Mesh RGB Mesh tower airflow.JPG

Cooler V2 airflow TD500 ARGB Master tower Mesh RGB Mid ATX MasterBox Mesh CF120.JPG

Pris

Det har ikke været muligt at finde en pris på MasterBox TD500 Mesh V2. Cooler Master har dog oplyst om en MSRP på 949,- DKK. 

Master Cooler Mesh V2 airflow Mesh TD500 CF120 tower RGB Mid ATX ARGB MasterBox.jpg

Ønsker du at se flere detaljer omkring MasterBox TD500 Mesh V2, kan du finde mere på Cooler Masters hjemmeside, ved at klikke på banneret. 

Konklusion

Det er ikke fordi MasterBox TD500 Mesh V2 kommer med en masse nyt i forhold til tidligere udgave, eller nogle af de andre modeller med 500 i navnet. Det er dog nede i de små detaljer, hvor vi skal finde forskellen. Blandt andet med gitteret ved PSU cover, som giver bedre airflow, samt coveret til at skjule for strømforsyningen, hvis du ikke vil have den synlig. Cooler Master holder sig ikke tilbage med at komme med nye produkter med jævne mellemrum, hvilket godt kan resultere i produkterne hurtigt minder om hinanden.Det er dog stadig et kabinet som kommer med nogle gode små detaljer, samt masser af plads til selv noget af det lidt større hardware. Vi har mulighed for at montere 360mm radiator både i front og top. Samt er det utrolig nemt at arbejde med. Kvaliteten virker overordnet god, men som mange andre kabinetter fra Cooler Master føles metallet dog en smule tyndt. 

Cooler Master lægger ikke det samme i kabelføring, som mange andre producenter, og det ses desværre også med MasterBox TD500 Mesh V2, hvor vi bliver forsynet med strips og ellers nogle enkelte punkter som kan bruges til at fastgøre kablerne til. Det er ikke fordi den er ikke eksisterende, men det kan godt mærkes Cooler Master ikke lægger meget energi i det her, som andre steder. 

Når vi i forvejen er ved mangler, så undre jeg mig også over, Cooler Master stadig ikke vælger at have et støvfilter i fronten, specielt når det er en mesh front. 

Kigger vi til slut på prisen, så er vi kommet under 1000 kroner, hvilket gør dette kabinet mere relevant for de fleste. Tager vi prisen op imod features og kvalitet, så får man meget for pengene. Her handler det mest om de små detaljer, hvor jeg personligt havde håbet på Cooler Master havde oppet gamet, og givet lidt mere med for pengene.

Jeg slutter derfor testen af med at give MasterBox TD500 Mesh V2 en score på 8 ud af 10. Kabinettet kommer med en masse gode ting, og nogle gode detaljer. Blandt andet med montering af større AIO, og muligheden for at skjule strømforsyning eller vise den frem. Sammen med HUB til at samle blæserne, og lave et mere rent build så er der styr på mange af de små detaljer. Der hvor kabinettet falder igennem er for mig, manglen på støvfilter i fronten, samt at de ikke har gjort mere ud af kabelføring. Ved siden af det bruger de ”små” skruer til PCIe ekspansion slots. 

Godt

 • Flot Design
 • God plads
 • Op til 360 mm radiator i front og top
 • Nem at adskille
 • HUB til blæser og ARGB

Knap så godt

 • Mangler støvfilter i front
 • Kabelføring kunne være bedre
 • Små skruer ved PCIe ekspansion slots

Score: 8

Mesh V2 airflow TD500 MasterBox Cooler Mesh ATX Mid ARGB tower CF120 RGB Master.JPG

Vores partnere