Her er verdens billigste 3D printer

tronxy x1 3d printer verdens billigste
Når noget lyder for godt til at være sandt, er der typisk en catch med i bagagen. Det gælder også for verdens billigste 3D printer. Navnet er Tronxy X1, og her stilles der krav om solide DIY evner, da Tronxy X1 skal bygges helt fra bunden af dig selv.


Evnen til at udskrive tredimensionelle objekter har fanget millioner af interesserede. Nu sælger et mindre kendt kinesisk firma, hvad der muligvis er den billigste 3D-printer på markedet. Tronxy X1 er en fin entry level-model, men ligesom mange af sine konkurrenter kommer Tronxy X1 ikke præmonteret. Dette betyder, at du selv skal sammensætte 3D printeren ved hjælp af en videoguide (som i det mindste er bedre end en papirmanual).

Tronxy X1 har en maksimal udskrivningsvolumen på 150 x 150 x 150 mm, og bruger bredt tilgængelige PLA-filamenter. En 0,4 mm dyse leveres med som standard, men finere modeller helt ned til 0,1 mm er også tilgængelige for tilkøb.

Relaterede artikler:

Bedste farvelaserprintere 2020

Test af Sculpto 3D Printer

Du kan enten udskrive direkte via en computer eller bruge et SD-kort til at indlæse dine designs. Husk dog at 3D print involverer en stejl indlæringskurve, og hver printer - i modsætning til deres inkjet-modparter - har sine egne finurlige tilpasningskrav for den enkelte.

Prisen inkluderer gratis forsendelse.

Tronxy X1 sælges for $ 108.99. 


Vores partnere