Alle iPhone 14-modeller vil have 120Hz-skærme

juli 07 2021 Apple Flicker
Ifølge rygterne forventes de kommende Apples iPhones til 2021 at komme med skærme, der understøtter 120Hz opdateringshastigheder. Men det forlyder, at kun Pro-modellerne vil få funktionen, hvilket virker logisk.

Selvsamme rygtebørs mener ændringer kommer til i 2022, og at hele iPhone 14 serien forventes at få 120Hz-skærme. Dette er ifølge en rapport fra The Elec, der hævder, at LG tilsyneladende vil levere de nødvendige LTPO-skærme, der ville blive brugt i hele iPhone 14-serien i 2022.

LTPO et af nøgleelementerne i teknologien, der gør det muligt for Apple at sætte 120Hz-skærme i sine iPhones. Årsagen er, at da disse skærme bruger mindre energi, kan det hjælpe med at balancere energitrækningen fra en 120Hz opdateringshastighed. I betragtning af at Apples iPhones ikke ligefrem er kendt for deres batterilevetid, er dette en af måderne, som Apple vil adressere det på.

Det er heller ikke overraskende, at Apple i sidste ende vil bringe 120Hz-skærme til hele sin lineup. Dette er noget, virksomheden tidligere har gjort med andre funktioner, så det var lidt forventet. Naturligvis er iPhone 13s 120Hz opdateringshastighed heller ikke officielt bekræftet, så vi anbefaler vi tager rygterne med et sundt forbehold indtil videre.Source & Image credit:

Apple, The Elec, GSMARENA, Flicker