OnePlus 10T lige om hjørnet

OnePlus 10T
Det er ikke mere end omkring fire måneder siden, vi anmeldte det seneste Flagship fra OnePlus, da jeg kiggede på deres OnePlus 10 Pro. Nu er OnePlus klar med en opdatering til den model, med deres OnePlus 10T som er lige om hjørnet.

I meget klassisk marketingsstil har OnePlus drypvis frigivet oplysninger om den nye smartphone, der lanceres om en uge. Vi satser på, at se nærmere på telefonen, når den lander, men i dag samler vi op og tager vi et kig på hvad vi kan se frem til. 

OnePlus bruger “Evolve Beyond Speed” som deres tagline til OnePlus 10T. Udmeldinger er, at der ikke kun har været fokus på at udvikle en hurtigere telefon, men også en smartere telefon.

OnePlus 10T design.png

Det starter ifølge OnePlus med det nye chipset fra Qualcomm. Det er deres nyeste og kraftigste Snapdragon 8+ Gen 1, som danner hardware grundlaget i den nye 10T. Det skulle tilbyde mere processorkraft, men samtidigt være mere energieffektiv end tidligere generationer. 

Hvis vi ser på designet, så kan det umiddelbart være svært at skelne 10 Pro og 10T fra hinanden. Formfaktoren er den samme, hvilket også er forventeligt. Der er dog visse forskelle, som er værd at være opmærksomme på. 

OnePlus 10T kommer i to farver med forskelligt finish. Jade Green er en grøn med en glossy finish, mens Moonstone Black kommer med en mat tekstureret bagside. 

Lidt overraskende så kommer 10T, som den første OnePlus flagship telefoner, IKKE med deres efterhånden velkendte Alert Slider. Det er dog sket for at få plads til andre ting i stedet for. Det som der skulle gøres plads til, er endnu hurtigere opladning, bedre antennesignal og endnu større batterikapacitet. 

OnePlus har ikke løftet sløret for, hverken hvor stort det nye batteri er eller hvor hurtigt det kan lades op. Der refereres dog til OnePlus 10 Pro, som kom med et 5000mAh batteri og 80W opladning. Så vi kommer til at se mere end det i 10T varianten hvis det skal kunne retfærdiggøre fjernelsen af Alert Slideren. Så alt tyder på, at vi kan se frem til et massivt batteri med super hurtig opladning.

OnePlus 10T Camera.png

På kamerafronten er der også sket lidt. Med 10T er der ikke længere noget samarbejde med Hasselblad. Det er stadig et trippel kamera setup på bagsiden. Hovedsensoren er en 50MP Sony IMX766. Det er en sensor, som vi har set i flere tidligere modeller fra OnePlus, men som de har valgt at bruge igen, da de har tiltro til dens kvaliteter. 

10T OnePlus.png

Den suppleres med en 50MP ultra-vide sensor og et macrokamera. Hvor meget det nye setup kommer til at betyde for kvaliteten for billederne, må vi vente at se til vi forhåbentligt får telefonen i hænderne. OnePlus slår dog selv på at tingene bliver understøttet af deres nye Image Clarity Engine, som med software hjælp og nye algoritmer, vil være med til at give endnu bedre billeder. 

Den nye OnePlus 10T lanceres den 3. august, og i sammen omgang lanceres det nyeste styresystem også med OxygenOS 13 også. Det lander dog først på OnePlus 10 Pro og bliver så rullet ud til 10T varianten senere på året. 


Vores partnere