OnePlus bekræfter farveladen på 9 og 9 Pro

OnePlus 9 ny
Katten er endelig ude af sækken - ja, det vil sige halvt ud af sækken. OnePlus 9 serien annonceres officielt den 23. marts, og ganske som forventet, vil telefonerne drage fordel af et nyt treårigt partnerskab mellem OnePlus og den svenske kameraproducent Hasselblad. Og ja, de tidligere lækkede billeder af OnePlus 9 Pro var spot on.

OnePlus har ikke afsløret meget om de kommende telefoner – og på ægte OnePlus manér, opbygger OnePlus hypen ved at tease med smagsprøver op til lanceringsdatoen 23. marts. Vi ved dog, at kameraoplevelsen på 9 serien (og måske endda den rygtede 9R) omfatter en brugerdefineret Sony IMX789 sensor med 12-bit RAW understøttelse. Det bliver også en af de første smartphones, der skyder i 4K @ 120fps, og den første OnePlus telefon, der understøtter 8K @ 30fps.


Hasselblads rolle i forhold til 9 serien vil være begrænset til sensorkalibrering og farvetuning. Fremadrettet omfatter alle OnePlus telefoner en ny farveprofil - Natural Color Calibration with Hasselblad.

Denne gang forventer vi at se mere end et par smartphones; den rygtede 9R / 9E og uret, kan også ende med at få taletid under arrangementet.

Vil du se med på forreste række, når OnePlus afslører 9 serien, så kan registrere dig her.

Som altid har OnePlus også åbnet for Applikations for The Lab, hvis du er ivrig efter at være en af de første til at tjekke de kommende enheder.


OnePlus 9 serie iklædt nye farver

Virksomheden bekræfter nu, at 9 Pro, som vi så i lanceringsteaseren, vil blive kaldt Morning Mist, og at 9 vil være tilgængelig i en lilla-ish-farve kaldet Winter Mist.

OnePlus.JPG

Inspired by a bright new dawn. Meet the #OnePlus9Pro Morning Mist and #OnePlus9 Winter Mist on March 23.

— OnePlus (@oneplus) March 15, 2021

Det er ikke de eneste farver, vi vil se OnePlus 9 lande i. For nylig lækkede renders, der antydede, at vi vil se på mindst to andre farver på begge enheder, inklusive en sandstone-textured black. Du kan tjekke dem her.


Source & Image credit:

OnePlus

Vores partnere