Specifikationer på OnePlus 9 og 9 Pro er lækket

Specifikationer på OnePlus 9 og 9 Pro er lækket
Specifikationerne på OnePlus 9 og 9 Pro er lækket af T-Mobile, kort før OnePlus event, den 23. marts.

OnePlus 9-serien lancereres om kort tid og vi ved allerede meget om OnePlus 9 og 9 Pro, takket være adskillige leaks og offciel information fra OnePlus selv.


T-Mobile har dog været lidt for tidligt ude, hvor hele specifikationsarket er blevet lagt ud på hjemmesiden. Billeder af specifikationerne på T-Mobiles hjemmeside, er blevet lagt op på Twitter af @evleaks.

Forskellene mellem OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro ligger primært i skærm- og kameraspecifikationerne. OnePlus 9 Pro byder på en 6,78-tommer Fluid AMOLED QHD+-skærm, mens OnePlus 9 må "nøjes" med et 6,55-tommer FHD+-display. Begge telefoner forventes at være udstyret med et 120 Hz display.

Skærmspecifikationerne på T-Mobile er dog forkerte, med hensyn til OnePlus 9 Pro. Her oplyses understøttelse af 16 millioner farver, men 9 Pro har et 10-bit panel, hvilket betyder, at skærmen understøtter 1 milliard farver.

Både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro har et 4.500 mAh batteri med understøttelse af 65W hurtigopladning. En IP68-rating for støv- og vandreistens er også at se på begge telefoner.

Højdepunktet ved lanceringen den 23. marts, er selvfølgelig OnePlus nye partnerskab med Hasselblad. Det bliver spændende at se, hvordan kameraet klarer sig, i de kommende smartphones.

Udover OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro forventer vi også at se OnePlus Watch, samt en billigere smartphone - OnePlus 9R. OnePlus 9R vil dog udelukkende blive introduceret i Indien, indtil videre.


OnePlus 9 og 9 Pro specs.PNG


Læs også: OnePlus bekræfter farveladen på 9 og 9 Pro


Billeder og kilder: Twitter (@evleaks)

Vores partnere