5 nye super features på vej til Twitter i 2021

5  nye twitter features på vej
Efter udrulning af Voice DM-funktionen i udvalgte regioner og lande, har Twitter annonceret flere smarte funktioner, der vil udrulles i de kommende dage. Micro-blogging-giganten har for nylig annonceret nogle af de kommende funktioner sit seneste Twitter Analyst Day meeting. Vi har prikket 5 af de nye funktioner ud, der vil finde vej til Twitter i den nærmeste fremtid.

Blandt de nye features, som Twitter har på vej, finder vi fem ret spændende tiltag.


Fællesskaber/Communities

Twitter arbejder angiveligt på en “Communities” funktion, der giver brugerne mulighed for at oprette brugerhubs baseret på fælles interesser og placeringer. På denne måde vil brugere være i stand til at opbygge ”Communities” med ligesindede brugere, hvor de kan diskutere fælles emner, dele nye oplysninger og interagere med andre mennesker med fælles interesser.

Dette svarer stort set til Facebooks Group-funktion og er i det væsentlige en udvidelse af Twitters eksisterende "Topics" funktion.

 

Super Follows 

Super Follows er en funktion, der giver brugerne mulighed for at understøtte deres yndlings Twitter-personlighed og få nogle ekstra frynsegoder fra dem. Med denne funktion kunne brugerne give en betalt “super follow” til et Twitter-handle og blive medlem af eksklusive ”Communities”. Efter en Super Follow vil brugerne være i stand til at få eksklusivt indhold fra profilen, deltage i kun abonnentsamtaler, opnå et “Supporter-badge” og modtage subscriber-only nyhedsbreve.

Twitter-super-follow-feature.jpgVia: Jane Wong (Twitter)

Det ligner stort set koncepter vi kender fra Patreon eller Twitchs Prime-medlemsfunktion, der lader brugere understøtte deres foretrukne indholdsskaber på platformene og modtage ekstra frynsegoder til gengæld.

 

Safety Mode 

En af de ting, som Twitter hævder at tage alvorligt på sin platform, er brugersikkerhed. Så for at beskytte brugerne mod voldeligt indhold og spam-tweets, vil udviklerne snart udrulle en "Sikkerhedstilstand/Safety Mode " til Twitter. Det vil være tilgængeligt i form af et skifte i platformens indstillinger. Når det er aktiveret, vil det “automatically block accounts that appear to break the Twitter Rules, and mute accounts that might be using insults, name-calling, strong language, or hateful remarks,”, lyder det fra Twitter.

twitter-community-feature.jpg

Så hvis nogen spam -poster på et Twitter-indlæg eller trash-talker ved at kommentere voldelige eller hadefulde korrespondance, vil Twitter blokere kontoen fra at interagere med din profil i de næste syv dage.


Virksomhedsprofiler/Business Profiles

En anden funktion, som Twitter sigter mod at udrulle snart, er forretningsprofiler - ligesom Facebook. For at skelne mellem forskellige slags profiler vil Twitter "udvide [deres] taksonomi af kontotyper" på platformen. Dette betyder, at forskellige slags profiler fremadrettet nu har forskellige egenskaber.

For eksempel kan brugerne med denne funktion åbne en profil for deres virksomheder. Med forretningsprofiler vil brugerne være i stand til at give relevante oplysninger såsom placering / adresse, åbningstider og mere. Desuden vil funktionen også differentiere Bots (automatiserede konti) fra personlige og forretningskonti.


Audio Spaces 

I fodsporene på den populære stemmebaserede sociale netværk-app, Clubhouse, sigter Twitter snart på at frigive en Audio Spaces-funktion. Det vil i det væsentlige lade indholdsskabere (værten) oprette audio-only chat rum til at interagere med deres følgere og fans direkte.

Som annonceret sidste år har denne funktion været i beta-test på iOS i nogen tid. Funktionen testes i øjeblikket også på Android, så det forventes, at funktionen snart kommer ud til offentligheden.

De fem ovenstående er 5 af de kommende nye funktioner, der kommer til Twitter i 2021. Udover at forbedre brugeroplevelsen ønsker virksomheden også at holde sine brugere sikre og hjælpe dem med at opbygge kreative Twitter-samfund til at kunne give deres mening til kende. Og med introduktionen af ovenstående funktioner bevæger Twitter sig et skridt tættere på sit primære mål.


Source & Image credit:

Twitter

Vores partnere