Afprøver automatisk produktregistrering i videoer

YouTube produktregistrering
YouTube har løbende tilføjet mange smarte funktioner for at forbedre brugeren såvel som videokreatørenes oplevelse med systemet. Nu tester virksomheden en funktion af til automatisk at registrere og vise en liste over produkter eller relaterede produkter, der findes i videoer.

Virksomheden testede angiveligt en tidlig version af funktionen tilbage i 2020. Varigheden af denne test var imidlertid kort og uden nogen form for offentlig konklusion. Desuden afbrød YouTube endda testen midtvejs. I henhold til en officiel opdatering udruller virksomheden funktionen til flere brugere og udvider den til "people watching videos in the US."

Funktionen, registrerer automatisk en liste over produkter eller relaterede produkter i en video. Efter detekteringen vil platformen vise produkterne mellem “anbefalede videoer”.

Virksomheden tilføjer yderligere, at “the goal is to help people explore more videos and information about those products on YouTube.”

Efter at funktionen er udrullet, vil seerne være i stand til at udforske de forskellige produkter, der findes i videoer hos deres yndlings-YouTuber – også selvom Youtuberen ikke angiver links til produkterne. På denne måde får seerne chancen for at købe produkterne fra YouTube, ligesom brugere på Instagram.

Pr. 22. marts er funktionen stadig i tidlig beta.

YouTube tester aktivt funktionen i USA, så vi forventer vi en global implementering engang senere på året.


Source & Image credit:

YouTube

Vores partnere