Amazon sænker App Store-gebyrer

Amazon sænker fortjenesten på App Store
For at imødekomme nystartede eller forholdsvis små udviklere, har Amazon besluttet, at de vil sænke App Store-gebyrer.

Lige nu kæmper Apple med Epic i en retssag om App Store gebyrer, og amerikanske lovgivere undersøger også love, der kan tvinge Apple til at sælge deres App Store.

Amazon er forblevet stort set uskadt i dette rod, så det er ikke overraskende, at de nu vil forhindre problemer, før de opstår.

Virksomheden har meddelt, at de senere på året vil reducere de gebyrer, de tager fra deres App Store. I øjeblikket tager Amazon et cut på 30% fra udviklere, men senere på året får udviklere, der tjener mindre end 1 million dollars om året, deres gebyrer reduceret til 20% som en del af Amazons App Store Small Business Accelerator-program.

Dette er dog mindre end hvad Apple har gjort, som har reducerer det til 15%, men Amazon modsat tilbyder noget andet. Amazon giver tilbyder oven i hatten nogle udvalgte udviklere AWS-reklamekreditter svarende til 10% af deres indtægter, så for nogle udviklere kan dette faktisk være mere værd. Amazon er dog ikke den eneste, der reducerer gebyrerne.

Google meddelte tidligere, at de også vil begynde at tage et mindre cut i Play Store-provision fra mindre udviklere. Dette svarer til Apples initiativ, hvor gebyrer reduceres fra 30% til 15%.

 

Kilde Ubergizmo