Apple introducerer iCloud +

iCloud + Apple demo
Praktisktalt alle med et Apple ID får en gratis iCloud-konto, der kommer med 5 GB lagerplads. Naturligvis foretrækker Apple, at du opgraderer til deres betalte abonnementer, og nu har de besluttet at gøre det lidt mere fristende, at annoncere en ny premium-funktion til betalte iCloud-abonnenter kaldet iCloud +.

iCloud + kommer med en masse privatlivsrelaterede funktioner og værktøjer. Dette inkluderer en funktion kaldet Private Relay, der krypterer al trafik, der forlader din enhed, hvilket betyder, at ingen, inklusive Apple, vil vide, hvilke websteder du har besøgt. Det lyder som en VPN, men Apple insisterer på, at det ikke er det.

En anden funktion ved iCloud + er en udvidelse af funktionen Log ind med Apple, hvor brugere, der bruger Mail-appen på iOS-enheder, vil være i stand til at generere tilfældige e-mail-adresser til situationer, hvor de ikke ønsker at videregive deres rigtige e-mail-adresse. Dette svarer til, hvordan Log ind med Apple fungerer, hvor alle e-mails sendes til den tilfældigt genererede e-mail-adresse og derefter videresendes til din rigtige e-mail-adresse.

Læs også: Sådan bruges iCloud passwords i Chrome på Windows

Sidst men ikke mindst understøtter iCloud + HomeKit Secure Video, hvor du, afhængigt af den lagringsmulighed, du køber, vil være i stand til at forbinde flere kameraer til din iCloud-konto og gemme optagelserne i skyen. iCloud + kommer uden ekstra omkostninger for dem, der allerede abonnerer på et betalt niveau af iCloud.

 

Source & Image credit:

Apple, ubergizmo

Vores partnere