ENDELIG: Microsoft Teams får længeventet funktion

teams får længeventet funktion marts 2021
Endelig giver Microsoft Teams dig mulighed for at svare på specifikke meddelelser. Microsoft arbejder på en længe ventet funktion til Teams desktop-klienten, der forhindrer, at meddelelser går tabt i et besked-overflow.

I henhold til virksomhedens product roadmap vil Microsoft Teams snart give brugerne mulighed for at svare på specifikke meddelelser og citere den originale forespørgsel i svaret til modtageren.

“The original message will be quoted in the reply text box, helping everyone in the chat to more easily understand the message’s context,”, lyder det fra Microsoft

Funktionen gælder for en-til-en-samtaler, grupper og møde-tekstchats og er programsat til at lande for alle Teams-brugere inden udgangen af næste måned.


Microsoft Teams opdatering

Evnen til at svare på specifikke meddelelser er ikke nyt i samarbejdsværktøjernes verden. Slack har for eksempel tilladt brugere at oprette meddelelseskæder i årevis, og Teams-mobilappen tilbyder allerede funktionen.

Den kommende opdatering gendanner pariteten mellem desktopversionen af Microsoft Teams og dets rivaler inden for samarbejdsområdet.

Funktionen vil være særlig nyttig i situationer, hvor der er flere samtaler på en kanal på én gang. Evnen til at citere den oprindelige besked i et svar vil gøre tråden i samtalen meget nemmere at følge og sikre, at færre forespørgsler forbliver ubemærket eller uadresseret.

Ikke alene vil brugere være i stand til at svare på bestemte meddelelser, men de får også et meget bredere udvalg af emojier, der kan bruges i deres svar. Microsoft har også afsløret, at de arbejder på en større udvidelse af Teams emoji-biblioteket, som udvides fra nuværende 85 emner til mere end 800.

“The expanded emoji update offers people more fun and expressiveness in Teams, it also introduces a wider range of diversity and representation,” skrev Microsoft.

Som med den nye svarfunktion er det opgraderede emoji-bibliotek indstillet til at lande i april.

 

Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere