Google Earths sejeste funktion skjult i appen

Google earth timelaps kyler android-app
Vores planets forandring ændrer sig konstant, og intet illustrerer dette bedre end en timelapse fra et fugleperspektiv. Timelaps funktionen er tilgængelig via desktop og mobil, men nu viser det sig, at selvsamme Google Earths Timelap også er mulig i Android-appen, og hvis du vel og mærke kender metoden til manuelt at aktivere den.

En udvikler ved navn Kyler formåede at få Timelapse til at dukke op i Android-appen ved at redigere delte præferencer, en af måderne, hvorpå Android-apps kan gemme interne app-data som funktionsflag.

Som du kan se i tweetet nedenfor, er brugerinterfacet mærkbart forskellig fra web-UI til mobil. Der er en slider, der gør det lettere at springe igennem tiden, men du kan også bruge piletasterne til at hoppe til bestemte år. Interfacet omfatter også streetview og 3D-visningsknapper - webversionen mangler disse - men det er uklart, om de fungerer eller ej.

Det vides ikke, om Timelapse til Android kun er udviklet til intern test, eller om det frigives for brugere på et eller andet tidspunkt i fremtiden. Skulle du være af den utålmodige type, kan du prøve det ved at følge de instruktioner, der er delt af udvikleren (fortsæt på egen risiko). Som en lille note hertil, så kræver det din telefon er rootet.

Kyler Google earth Timelaps android.JPG


Husk at deltage i vores KÆMPE GIVEAWAY i marts gennem Medlem af Tweak. Se præmieoversigten

medlem af tweak.jpg


Source & Image credit:

Google, Kyler

Vores partnere