Google Fotos får nye redigeringsværktøjer til iOS

google foto ios opgradering videorediigering
Mens der er mange videoredigeringsapps på markedet, kan nogle af dem være unødvendigt komplekse til enkle redigeringer, og nogle af dem et dybt dyk i lommen rent udgiftsmæssigt. Har du bare brug for et simpel videoredigeringsværktøj, kan vi glæde dig med at fortælle, at Google Fotos til iOS for nylig er blevet opdateret, og her tilbyder Apple nu videoredigeringsværktøjer som en del af opgraderingen til Google Foto.

“With the new video editor, in addition to trimming, stabilizing and rotating your videos, you’ll now be able to crop, change perspective, add filters, apply granular edits (including brightness, contrast, saturation and warmth) and more. There are now more than 30 controls, but a good place to start is with cropping and straightening the frame to focus more on the subject. And if the scene is poorly exposed, you can adjust the brightness to make your video shine.”

- GoogleEfter at være dykket ned i de nye videoredigeringsværktøjer til iOS, er der ikke tale om en bred palette af videoredigeringsværktøjer, men hvis du bare har brug for en simpel og brugervenlig editor, der kan hjælpe med at spice dine videoer op med nogle simple tweaks såsom lystilpasning, eksponering og overall trimning, er Google Fotos videoredigeringsværktøjet et kærkommet tiltag til en gratis app.

Google bemærker også, at for dem, der abonnerer på Google One (Googles betalte cloud-lagringsstjeneste), vil de også introducere nogle AI-funktioner, der oprindeligt var eksklusive til Pixel-telefoner, som Portrait Blur og Color Pop. Disse funktioner skulle allerede være live, så sørg for at du har den seneste opdatering.


 Source & Image credit:

Google

Vores partnere