iOS 14.5 aktiverer 5G dual SIM-support på iPhone

ios 14.5 understøtter dual sim 5G
I lighed med nogle af Apples nyere iPhones kommer iPhone 12 serien med understøttelse af dual SIM. I forbindelse med omtalen kom det frem, at dual SIM-understøttelse ikke strakte sig til 5G. Dette betød, at hvis du ville bruge 5G, skulle brugerne deaktivere et af de tilgængelige SIM-kortslot, hvilket opleves både irriterende og begrænsende.

En efterfølgende rapport foreslog, at funktionen kunne ankomme inden udgangen af 2020, men det skete ikke. Den gode nyhed er, at vi måske ikke behøver at vente meget længere. En ny rapport afslører, at den kommende iOS 14.5 opdatering ændrer denne begrænsning og endelig muliggøre 5G dual SIM-support på iPhone 12.

IPhone 12 er i øjeblikket den eneste enhed, Apple har i hele sit produktkatalog, der understøtter 5G.

Det virkede underligt, at dual SIM-understøttelse til 5G ikke var tilgængelig i opstartsfasen, men heldigvis ser det ud til, at alt, hvad der er brug for, er en softwareopdatering i stedet for tilføjelse af en hardwarekomponent.

Rene Ritchie.JPG

Apples nuværende implementering af dual SIM kommer i form af en fysisk SIM-kortslot og et andet eSIM, som er softwarebaseret.

iOS 14.5 er endnu ikke frigivet.


Source & Image credit:

Apple, Rene Ritchie @ reneritchie

Vores partnere