Microsoft annoncerer officielt Office 2021

office 2021 microsoft
Microsoft har længe forsøgt at overbevise folk om, at det er fremtiden at arbejde via skyen, men er tilsyneladende kommet frem til den konklusion, at mange af deres kunder stadig kan lide tanken om at eje et produkt i stedet for at lease det for et månedligt gebyr. Hvis ordene "abonnementsmodel" får dine tæer til at krølle, skal du holde øje med Office 2021, der kommer ud senere på året.

Softwaregiganten annoncerede lanceringen via Microsoft 365 hjemmesiden. Faktisk annoncerede virksomheden to meddelelser i en og samme artiklen; en til Office 2021 og en til noget, der omtales "Office LTSC."

I dette tilfælde står "LTSC" for "Long Term Servicing Channel" Dette vil være en speciel afdeling af Office til kommerciel brug i større skala, specielt til virksomheder, der ikke kan eller ikke vil bruge skyen til at udføre deres arbejde.

Heldigvis behøver virksomheder ikke at fastlåse deres valg mellem LTSC og cloud-versionerne af Office. Hvis en virksomhed ønsker at implementere og bruge begge dele, vil Microsoft lade dem gøre netop det. Microsoft er af den holdning, at en virksomhed ikke vil distribuere Office LTSC på tværs af hele organisationen, men i stedet blande det med cloud-løsninger.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke meget information om Office LTSC, men vi ved, at Microsoft vil frigive et kommerciel preview af det i april 2021.

Microsoft antydede allerede ankomsten af Office 2021 under Ignite 2020.

 

Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere