Microsoft frigiver ny Windows 10 kumulativ update

microsoft-windows-update 20-12-2021 marts
I sidste uge frigav Microsoft Windows 10 Insider Preview Build 21327 (RS_PRERELEASE) til Windows Insiders i Dev Channel. I dag annoncerede Microsoft så frigivelsen af seneste Windows 10 Cumulative Update Build 21327.1010 (KB5001277). Denne opdatering inkluderer ikke nogen ny funktion og er designet til at teste Microsofts servicepipeline.

I dag begyndte Microsoft at udrulle et nyt design, der skulle gøre det nemmere at scanne og interagere med overskrifterne og historierne i dit feed. Billeder fra artikler har fået en designoverhaling med et levende og farverigt design, der gør dit feed mere synligt, engagerende og tillokkende.

News-and-interests-redesign.gif

Source: Microsoft

Der er flere opdateringer, når du klikker på "Se flere nyheder". Den nye feedoplevelse, der åbnes i browseren, er blevet redesignet for at hjælpe dig med at få fat i de øverste og nyeste overskrifter, og inspireres af et mere ”levende” feed, der bringer dine personlige historier frem i lyset. Større kort kan nu også vise artikeltekst, hvilket hjælper dig med at få en fornemmelse af et emne inden du dykker ned i den fulde historie.

Feeds-browser-redesign-scaled.jpg

Source: Microsoft

På tværs af nyheder og interesser og hjemmesiden gør Microsoft det også nemmere at dele din reaktion på nyhederne med opdaterede emoji-grafik, så du kan reagere med hvad Microsoft noterer som ”like, love, surprise, anger”

Dette opdaterede design begynder først og fremmest til udrulning til Insiders med nyheder og funktioner i USA. Over tid rulles den ud til andre markeder.

Det komplette indhold over Windows 10 kumulativ opdatering Build 21327.1010 (KB5001277) finder du HER


Sourec & Image credit:

Microsoft

Vores partnere