Steam understøtter PS5 DualSense controlleren nu

overfør spil fra PS4 til PS5
Steam har annonceret yderligere support til Sonys nye PlayStation 5 DualSense-controller efter den seneste betaopdatering til sin klient app. I et blogindlæg i weekenden forklarede Valve, at LED, trackpad, rumble og gyro-funktionerne på gamepad nu er tilgængelige for i flere titler, herunder Death Stranding, No Man's Sky, Horizon: Zero Dawn og mere. Steam har tidligere tilføjet support til selve controlleren, selvom rumble, trackpad og gyro ikke blev understøttet. Det ændres der nu på.

“This support is now available for players opted into the public beta Steam desktop client with platform wide support targeted to ship after further testing”, udtalte virksomheden efter den seneste opdatering."Der er stadig ingen understøttelse til adaptive triggers, så det vil være interessant at se, hvornår det kommer. Bemærk, at opdateringen kun er tilgængelig på den nyeste beta og ikke på den stabile version, hvilket betyder at du bliver nødt til at skifte til betaversionen, hvis du vil bruge din nye DualSense-controller med din PC.

Ifølge Valve er DualSense-controlleren en af mere end 200 gamepads og inputenheder understøttet af Steam. Listen inkluderer DualShock PS4-controller, Switch Pro-controller, fight sticks, race-udstyr og meget mere. Med hensyn til selve DualSense-controlleren er den angiveligt også kompatibel med Android-smartphones, inklusive Pixel 5. Faktisk kan den også bruges til at spille Xbox-spil som Forza på Android-enheder via Microsofts xCloud-spil-streamingtjeneste.

Det er værd at bemærke, at DualSense-controlleren ikke er kompatibel med PS4, hvilket betyder, at du ikke kan erstatte din eksisterende PS4-controller med den nye enhed. Det er heller ikke indbygget kompatibilitet med Xbox Series X | S, men rygtebørsen omtaler dette er på trapperne.

Læs også: 

Hvor bagudkompatibel er PlayStation 5?

Sådan flytter du PS4-spil til PlayStation 5