Synology lancerer i dag DiskStation Manager version 7.1 beta.

Synology DiskStation Manager 7.1 beta - 1
Milton Keynes, United Kingdom - 22 Feb, 2022. Synology annoncerede i dag frigivelsen af betaversionen af DiskStation Manager 7.1, som giver systemadministratorer mulighed for at teste den udvidede funktionalitet. DSM 7.1 bygger videre på den omfattende platforms-opgradering, der blev introduceret med DSM 7.0, og introducerer mange innovative forbedringer til programmet.

"DSM 7.1 er en vigtig udvikling for en af de mest udbredte platforme til datastyring i branchen". "Vi bygger på det solide fundament, vi har lagt med version 7.0, og vi kan nu fokusere på at tage fat på de mere specifikke udfordringer, som vores kunder identificerer i løbet af deres daglige brug af platformen" udtalte teamleder for System Product Management, Shamrock Ko. 


Vigtige lagerforbedringer.

DSM 7.1 forbedrer lagerstyring væsentligt. Med introduktionen af portaler til filsammenlægning tilfører den SMB DFS-funktionalitet, der gør det muligt for administratorer at sammenkæde flere Synology-systemer, hvilket giver mere praktisk adgang til filer for slutbrugere ved at fjerne behovet for at huske separate adresser.

Det nye interface, der blev introduceret i 7.0, er blevet yderligere optimeret ved at konsolidere baggrundsopgaver i et administratorvenligt overblik, der giver større indsigt i, hvad der sker på systemet, selv på tværs af forskellige brugerkonti. Til Synology High Availability-klynger kan brugerne nu se og administrere diske på begge systemer fra en enkelt instans af Lagerstyring, hvilket sikrer nemmere vedligeholdelse og administration.

I forbindelse med ydeevnen har DSM længe understøttet flash caching for at øge vilkårlig I/O-ydeevne på en omkostningseffektiv måde. Denne nye version vil spare yderligere SSD-cachelagring med mulighed for at øge hastigheden af flere lagerdiskenheder på samme tid.


Fuld systembeskyttelse.

DSM 7.1 introducerer komplette backups fra bunden af hele systemet. Drevet af Synology Active Backup for Business sætter evnen til at klone og replikere hele Synology-systemet betydelig fart på RTO (Recovery Time Objectives), hvis der opstår en total lokal fejl. Muligheden for systemgendannelse introducerer også en hurtig og praktisk måde at implementere systemer med samme konfiguration på. 


Forbedringer over hele linjen.

Sammen med DSM 7.1 lancerer Synology flere store forbedringer af programmer og tjenester.

  •  Active Backup for Business: Båndbreddestyring, udvidet overvågnings- og rapporteringsfunktionalitet samt understøttelse af DSM-backups.
  •  Active Insight: Centraliseret overvågning af logonaktivitet og Hyper Backup-opgavestatus.
  •  Synology C2 Hybrid Share: Snapshots på serversiden til bedre filbeskyttelse.
  •  Directory Server: Understøttelse af skrivebeskyttede domænecontrollere til forbedring af implementerings-sikkerhed og fleksibilitet.
  •  Synology Drive: Forbedret mobilbrugeroplevelse samt forbedret overvågnings- og revisionsfunktionalitet.
  •  MailPlus: Virtual DSM-support, udvidede administrationsmuligheder, forbedringer af import og migrering.
  •  Virtual Machine Manager: Forbedringer af lager-I/O-ydeevnen og QoS-funktionalitet.

"Vores DSM-platform, som løbende udvikles, fortsætter med at føje funktionalitet til både nye og eksisterende implementeringer", sagde Product Manager for DSM, Weili Lu.på en udtalelse til pressen.

Programmet giver os mulighed for at arbejde tæt sammen med vores kunder, give tidlig adgang til nye funktioner og få værdifuld feedback.


Tilgængelighed.

DSM 7.1 (beta) samt medfølgende programmer og tjenester, vil være tilgængelige fra i dag som en del af Synologys pre-release-program. Interesserede brugere opfordres til at installere den foreløbige software på ikke-produktionssystemer eller virtualiserede systemer. 

Få mere at vide om DSM 7.1

Se igangværende pre-release-programmer.

Vores partnere